Luk

United-emne: Jeg vil spille i England

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Manchester United
Europa League Slutspil (16/08)
bet365 3,00 3,10 2,50
YouBet 3,00 3,15 2,55

Manchester United bliver kædet sammen med Sporting CP's Bruno Fernandes, der også gerne vil spille i England. Men det bliver, når den portugisiske klub ønsker det.

Bruno Fernandes bliver rygtet væk fra Sporting CP i dette transfervindue, hvor især Manchester United er blevet nævnt som en mulig destination for midtbanespilleren.

24-årige Fernandes, der noterede sig for 20 mål og 13 oplæg i 33 ligakampe for Sporting CP i sidste sæson, vil også gerne spille i England.

Det siger midtbanespilleren ifølge Sky Sports, da han sammen med resten af holdet var på vej til New York.

- Jeg er ligeglad med transfermarkedet. Jeg har snakket om det så mange gange. Det eneste, jeg kan gøre nu, det er at nå mit fly, så jeg ikke misser det. Bliver det min sidste kamp for Sporting? Det ved jeg ikke. Det bestemmer træneren.

- Jeg vil gerne spille i England, men jeg er ligeglad lige nu. Det bliver, når klubben bestemmer sig for det. Det er ikke mig, der bestemmer, siger han.

Bruno Fernandes, som har scoret 48 mål og lavet 38 oplæg i 109 kampe for Sporting CP, har ifølge Sky Sports en frikøbsklausul på 31 millioner pund - godt 257 millioner kroner.


Af Jonas Sand

10 kommentarer

bruger 130086 22:29          
Du skal være velkommen.
bruger 177198 22:32          
Han er nok ikke god nok til at spille for Liverpool! Så han må klare sig med mindre hold, som United eller lignende...
Toggle 23:14          
Og United er et mindre hold fordi?
Mathews 23:51          
Ufortjent titel? Kan du uddybe?
Mathews 23:59          
Mindreværdskomplekser over hvad i øvrigt? En sjetteplads? Det er CL-vinderne du refererer til, start med at se om United overhovedet kan kvalificere sig.

Og bruger 130086 - latterlig kommentar, der er absolut intet der tyder på, at Liverpool aktivt har gået efter Fernandes. Hvorfor overhovedet nævne Liverpool i første omgang...
Mrbertelsen 06:47          
Når de sender et fly ind over Uniteds australske træningsanlæg med en tekst om at de nu har vundet chl trofæet, viser hvor desperat de er efter at fremhæve sig selv..

Bruno har været en dygtig spiller i Portugal. Men om han har noget af det United mangler, bla i form af lederevner, aner jeg ikke noget om... Men kunne da være tiltrængt med noget nyt blod til midtbanen...
D.B.R. © 08:41          
En enkelt ufortjent titel på over ti år gør dem ikke til større klub

Hvornår begynder du at skrive noget seriøst, og ikke dit barnlige ævl?

De har haft heldet og medvinden har fået dem til at overpræstere. Vi er snart tilbage til you never win anything og deres konstante tuderi.

Den eneste der tuder er dig, og du gør det efterhånden konstant. Har du det hårdt?
Lørdag 15. august
Fredag 14. august