Luk

United-kaptajn: Vi forventer vi kan vinde PL

| Premier League | 20 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Manchester United
Premier League (07/03)
Oddset 1,50 4,20 6,80
bet365 1,45 4,50 7,00

For to år siden troede ingen, at Manchester United kunne spille med om at vinde Premier League, men spillerne både tror og forventer det nu, siger Harry Maguire.

Manchester United har ikke vundet det engelske mesterskab siden 2013, men i skrivende stund fører Ole Gunnar Solskjær og co. tabellen.

United har to points forspring til Manchester City, som dog har en kamp i hånden, og i Manchester United er der kommet en forventning om, at det kan lade sig gøre at udfordre til titlen.

Det fortæller anfører Harry Maguire, som dog ikke fokuserer på topkampen.

- Vi snakker ikke om tabellen – vi snakker om at forbedre os. For to år siden ville man helt sikkert ikke sige, at vi kunne spille med i toppen, men vi spillere tror og forventer, at vi kan. Klubben forventer at kæmpe med om de største trofæer.

- Det hele handler om udvikling, og at vi forbedrer os i hver kamp og træningssession. Vi har ting, vi skal gøre bedre. Det er fedt at have så mange point, men der er lang vej endnu i forhold til at sørge for, at vi også er der i slutningen af sæsonen.

- Vi kigger ikke på tabellen. Det er én kamp ad gangen, og vi har endnu en stor kamp på søndag, som vi ser frem til nu, siger Maguire ifølge goal.com til MUTV.

Søndag brager Manchester United igen sammen med rivalerne fra Liverpool, men denne gang er det i FA Cup-sammenhæng og på Old Trafford.


Af Martin Schmidt
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts