Luk

United knækkede Kristiansund i overtiden

| International | 10 kommentarer
'Han er på toppen af sit spil' Se de tre bedste United-kasser fra sidste sæson her
Officielt: Manchester United-koryfæ stopper karrieren
Avis: Solskjær vil erstatte Pogba med Serie A-stjerne - se ham score masser af kasser her
Se 5 af Zlatans bedste mål for Manchester United her
United knækkede Kristiansund i overtiden
Foto: Getty Images

Manchester United vandt 1-0 over Kristiansund i en testkamp efter et overtidsmål af Juan Mata.

Ole Gunnar Solskjær havde tirsdag sit Manchester United-hold på opgave i Norge, hvor det engelske storhold spillede testkamp mod Kristiansund, som ligger midt i den bedste norske række.

United stillede med et slagkraftigt mandskab uden mange reservespillere, og det blev en livlig slagudveksling i første halvleg, hvor det ene angreb efter det andet rullede ned mod de to mål.

Englænderne var ikke overraskende toneangivende, men Sean McDermott i nordmændenes mål havde en af sine store dage og snuppede alt, hvad der kom.

Udeholdet skiftede ni mand efter en time, og ind kom blandt andre Paul Pogba, ligesom Kristiansund havde skiftet et halvt hold i pausen.

Også Ole Gunnar Solskjærs søn, Noah Solskjær, som spiller for Kristiansund, blev skiftet ind sidst i anden halvleg.

Han kunne derfor på nærmeste hold se Juan Mata få tilkendt et straffespark, som spanieren selv scorede på til slutresultatet 1-0 til Manchester United i overtiden.

Manchester United åbner Premier League-sæsonen på hjemmebane mod Chelsea 11. august. 


Af Thor Carlskov

10 kommentarer

DS15 21:01          
Rigtig rigtig flot :-P ( gode gamle smiley)
Znarlik 21:08          
Hvis man ser bort fra de manglende mål, så så det lovende ud fra United.
De har et helt andet udtryk i spillet end sidste år. Højt pres på modstanderen, når man mister bolden og en villighed til at løbe for hinanden.

Jeg var ikke synderlig imponeret af James, men Wan-Bissaka nøj et bæst!
Derudover rigtig god kamp af Jones, Tommy, Rashford og Martial. Sidstnævnte har virkelig også lagt på i arbejdsomhed i forhold til sidste sæson, det var en fryd at se på.

Glæder mig til at se kampen på lørdag, hvor man må gå ud fra at vi stiller stærkeste opstilling. Som jeg ser det er der kun to pladser til diskussion. Hvem skal spille ved siden af Matic og Pogba, samt hvem skal ligge på højrekanten.
Pool4ever 21:14          
Jeg begynder at frygte United lidt efter alle de resultater de har formået at få i denne pre season. Mit ummiddelbare bud er at det bliver en tæt kamp om mesterskabet mellem Pool, City og United. Også må spurs eller Chelsea slås om 4 pladsen.
FrancescoTotti 21:41          
Det troede jeg aldrig jeg skulle se en Liverpool fan skrive og slet ikke i en tråd hvor de har spillet mod Kristiansund.
Jeg kigger lige en ekstra gang efter sarkasme...
Pindhunden 21:48          
Der er ret naivt at tro, at United kommer i nærheden af mesterskabet, selvom jeg ville blive glad. Obi Wan og James er altså ikke tilstrækkeligt til at hente de to suveræne titelkandidater.
Personligt ville jeg være ovenud tilfreds med top 4 og nogle synlige tegn på udvikling i spillet og en klar strategi om spillerindkøb.
Resultaterne i disse træningskampe er kun brugbare så langt, at de holder uroen lidt i dvale.
Ottis 22:00          
Det er godt nok et helt andet United hold vi har set denne sommer. Flotte resultater med 5/5 sejr og 4/5 cleansheet. Derudover er der meget mere fart i truppen og det er tydeligt alle spillerne kender deres rolle. Generelt ser spillerne glade og optimistiske ud og samtlige af Oles udtaler til pressen har været meget profesionelle. Vi mangler selvfølgelig stadig fornyelse før vi kan se os selv som kandidater til Pokalen. Uniteds målsætning i sæsonen vil være at komme i top 4 og udstråle, at United er i gang med at finde sig selv og forhåbentlig om et par år er vi tilbage. Hvis LfC fan ville jeg være lidt nervøs. Nøøøøøøj hvor har de været dårlige!!!!!
Znarlik 22:07          
Pokalen kommer til Manchester, desværre bare den forkerte del.
United skal slås med Spurs, Chelsea og tildels Arsenal om top 4.
Personligt håber jeg på at vi får en kreativ midtbane mand ind og en midtstopper som kan føre bolden frem.
Derudover må vi gerne sælge Darmian, Smalling, Rojo og Lukaku.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august