Luk

United-komet: Slet ikke let mod Colchester

| Carabao Cup | 2 kommentarer

Infoboks

Colchester - Wigan
FA Cup (05/12)
bet365 3,90 3,90 1,85

Manchester Uniteds Mason Greenwood er opmærksom på, at Colchester er et stærkt mandskab, som allerede har slået Premier League-mandskaber ud af Carabao Cup.

Colchester fra League Two er en af de helt store overraskelser i denne sæsons Carabao Cup, hvor klubben allerede har slået både Crystal Palace og Tottenham ud.

Onsdag skal Colchester forsøge også at slå Manchester United ud, når klubben tager på besøg på Old Trafford.

Mason Greenwood, som er en af de unge United-spillere, der formentlig får spilletid, regner da heller ikke med nogen walkover.

- De har tydeligvis et godt hold, for de har allerede slået andre Premier League-hold. Det bliver slet ikke slet. Uanset hvem der spiller, skal vi alle koncentrere os, arbejde hårdt og gøre vores bedste, siger Mason Greenwood til klubbens hjemmeside.

Manager Ole Gunnar Solskjær har gjort god brug af sine unge folk hidtil i den lille pokalturnering, og Greenwood håber at være med til at gå hele vejen.

- Det vil være fantastisk. Vi er mange akademi-gutter, der har spillet i den her turnering indtil nu, men også i Europa League og Premier League. Det ville være fantastisk, hvis vi kan vinde noget som hold, siger Greenwood.

United møder Colchester klokken 21.00 onsdag aften.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 4. december
Fredag 3. december