Luk

United: Legenden Carrick kan altid returnere

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Burnley - Manchester United
Premier League (08/02)
bet365 5,50 4,00 1,57

Vikarierende cheftræner Michael Carrick forlader Manchester United helt efter 15 års tjeneste, men han er altid velkommen tilbage, siger fodbolddirektør John Murtough. 

Fra 2006 til 2018 slog Michael Carrick sine folder på Manchester Uniteds midtbane, inden han stillede støvlerne på hylden. 

Han forlod dog ikke klubben, men blev i stedet en del af trænerteamet. Senest som vikarierende cheftræner efter Ole Gunnar Solskjærs fyring. 

Torsdag aften stod han i spidsen for holdet, da Arsenal blev besejret 3-2, og det blev Carricks sidste opgave for klubben - i hvert fald i denne omgang. 

Fodbolddirektør John Murtough hylder nemlig den afgående træner og slår fast, at han altid er velkommen tilbage. 

- Michael forlader klubben med den dybeste tak og bedste ønsker fra alle i Manchester United med exceptionelt arbejde for klubben både som spiller og som træner. Selvom vi er kede af at se ham forlade os, så respekterer og forstår vi hans beslutning. 

- Han vil altid blive husket som en af de fineste midtbanespillere i Manchester Uniteds historie og senest som en fremragende træner, der har arbejdet utrætteligt under to trænere med at hjælpe udviklingen af et stærkt hold, som Ralf nu overtager. 

- Vi er taknemmelige for det stabile lederskab, Michael har vist gennem denne overgangsperiode på trænerposten. Selvom han nu træder tilbage fra sin daglige involvering i klubben, så vil han altid være velkommen tilbage som legende af klubben, afslutter John Murtough. 

Resten af sæsonen skal Ralf Rangnick være cheftræner, inden man regner med at finde en permanent løsning til sommer. 

 

 


Af Andreas Roesen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar