Luk

United-lejesvend: Kan blive komplet i Milan

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Southampton - Manchester United
Premier League (29/11)
Oddset 3,65 3,60 2,00
bet365 3,75 3,60 2,00

Diogo Dalot håber på, at han på sit lejeophold i AC Milan kan forbedre sine svagheder og udvikle sig til en komplet spiller.

Diogo Dalot blev i transfervinduet sendt til AC Milan, hvor  skal spille på lån fra Manchester United i den resterende del af sæsonen.

I Milano-klubben håber den unge portugiser på, at han kan udvikle sine defensive og offensive evner, så han kan blive en komplet spiller.

- Jeg er en spiller, der kan lide at arbejde hårdt og prøve på at forbedre mig selv. Jeg prøver på at beholde mine kvaliteter og samtidig forbedre mig på de områder, hvor jeg mangler kvalitet, både offensivt og defensivt. Det her er det rigtige sted for mig at gøre det, siger han i følge Football Italia og uddyber:

- Jeg håber, at jeg kan blive en komplet spiller i Milan. Jeg følte mig meget motiveret, da jeg skrev under med Milan, og nu er jeg hundrede procent fokuseret på Milan. Jeg håber, at vi kan nå alle vores mål, tilføjer han.

21-årige Diogo Dalot kom til Manchester United i 2018, og han har siden hen fået 35 optrædener med et mål og tre oplæg til følge for de røde djævle.

I AC Milan, som ikke har fået en købsoption på portugiseren, har Diogo Dalot endnu sin debut til gode.


Af Lasse Rene
Lørdag 28. november
Fredag 27. november