Luk

United-midt ikke tilfreds med bænkplads

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Partizan Beograd - Manchester United
Europa League Gruppe L (24/10)
bet365 3,20 3,30 2,30
NordicBet 3,10 3,40 2,39
Oddset 3,00 3,30 2,30

Manchester Uniteds Nemanja Matic er ikke tilfreds med, at han ikke er en del af Ole Gunnar Solskjærs foretrukne startopstilling.

Midtbanespilleren Nemanja Matic har ikke fået mange kampe fra start i denne sæson for Manchester United, og det frustrerer ham.

Matic vil forsøge at få overbevist Ole Gunnar Solskjær om, at han skal spille mere.

- Selvfølgelig har det været frustrerende. Jeg vil spille, og jeg vil gøre mit bedste for holdet, siger Matic ifølge Sky Sports.

- Det er træneren, der sætter holdet, og man er ikke glad, når man sidder på bænken, men jeg forsøger at overbevise ham om, at jeg skal spille.

- Sæsonen er lang, og jeg spillede mod Leicester, hvor vi vandt. Derfor er jeg glad, og vi må se, hvad træneren vælger fremadrettet.

- Jeg føler mig klar. Jeg har spillet på et højt niveau i 10 år, og jeg forsøger altid at gøre mit bedste og hjælpe holdet. Jeg er en holdspiller, som kan hjælpe meget.

Ole Gunnar Solskjær har indtil videre i denne sæson brugt Scott McTominay og Paul Pogba fast på den centrale midtbane.


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Glory glory united 07:26          
Så spil bedre! Simpelt simpelt.
brugerx 08:50          
Han kunne også træne sin hurtighed lidt.
Mathews 10:32          
Træne sin hurtighed? Haha.
LaPioche 10:41          
Ringeste mand på banen i lørdags. Jeg kan ikke huske, hvornår han sidst har spillet en god kamp.
GeneralAwesome 11:14          
@Brugerx

Øhhhh?
brugerx 12:52          
@GeneralAwesome: synes bare at han ser lidt langsom ud og måske derfor ville have gavn af noget sprint-træning i ny og næ
Roscoe 14:19          
Ingen tvivl om at det største problem med Matic er at han er blevet helt ufatteligt meget mere langsom over de seneste par år. Han har aldrig været kendetegnet ved at være helt vildt hurtig, men hans stænger ser såååå tunge ud, især når han skal accelerere. Og ja, man kan faktisk godt træne sin hurtighed (det regner jeg nu med at alle spillere i en klub som United gør i forvejen); man kan selvfølgelig ikke gøre ham til 100 meter-løber, men der findes faktisk fysiske trænere i de fleste professionelle fodboldklubber...
Udover det, synes jeg også at det ofte, især efter Mourinhos afgang, har virket som om han har været lidt ligeglad eller umotiveret i kampene. Under alle omstændigheder er det i min optik heeeeelt fair at McTominay har taget hans plads...
Tirsdag 22. oktober