Luk

United om Kamaldeen: Skandinaviens største

| 3F Superliga | 34 kommentarer

Infoboks

Manchester Uniteds danske scout, Tommy Møller Nielsen, fortæller, at Premier League-klubben anser FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana som Skandinaviens største talent.

Der er ingen tvivl om, at Kamaldeen Sulemana har helt særlige evner på en fodboldbane.

Det har den 19-årige ghaneser vist, siden han kom til FC Nordsjælland fra Right To Dream-akademiet i begyndelsen af 2020, og nu har flere europæiske storklubber indledt jagten på ham.

Ajax' ledelse var til stede, da Sulemana scorede et mål og spillede en brandkamp mod FC København i mandags, og Premier League-storklubben Manchester United har også været meldt interesseret.

Nu melder klubbens danske scout, Tommy Møller Nielsen, at United har fulgt Sulemana i lang tid og anser ham for at være Skandinaviens største talent. Det siger han til B.T.

- Vi har fulgt ham i rigtig lang tid, og vi anser ham som det største talent i Skandinavien. Men jeg kan ikke sige noget om, hvorvidt vi vil afgive et bud eller ej, siger United-scouten til B.T.

Ifølge avisen er Ajax i førersædet i forhold til at sikre sig Sulemanas underskrift, men lige nu skulle der ikke ligge nogle bud på FCN-kometen. 

Derfor anses Ajax' besøg på Right To Dream Park som et statement om, at klubben er særdeles seriøse i interessen, og ifølge B.T. gælder det for Ajax om at være hurtige nok til, at større klubber ikke når at komme med konkret interesse, så prisen på Sulemana kan blive presset for højt op – en pris, som ikke skulle være under 100 millioner kroner, skriver B.T.

Kamaldeen Sulemana har kontrakt til udgangen af 2024, og han har i denne sæson scoret ti mål og lavet seks oplæg i 27 kampe.

Midt i sæsonen havde han en formnedgang, der blandt andet betød, at han ikke scorede i ti kampe i træk, men siden mesterskabsspillet er gået i gang, har Sulemana været i storform.

Således er det blevet til seks mål i seks kampe indtil nu.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni