Luk

United på arbejde: Skal finde TO nye trænere

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Arsenal
Premier League (02/12)
Oddset 2,00 3,70 3,55
bet365 1,95 3,75 3,75

Fyringen af Ole Gunnar Solskjær har sendt Manchester United på overarbejde, for der skal både findes en midlertidig og permanent træner til klubben. 

Manchester United-ledelsen fik søndag nok og valgte at fyre Ole Gunnar Solskjær i kølvandet på endnu et pinligt nederlag lørdag, hvor holdet tabte til Watford med 1-4. 

I pressemeddelelsen fik den norske træner pæne ord på vejen og ros for at have flyttet holdet i en positiv retning gennem de seneste tre år. 

Her lød det også, at Michael Carrick vil overtage cheftrænertjansen for nu, mens klubben leder efter en midlertidig træner for resten af sæsonen. 

Det må dermed antages, at klubben skal på jagt efter to nye trænere, nemlig en vikar for resten af sæsonen og en permanent fra sommeren af. 

Det skal selvfølgelig siges med det forbehold, at selvsamme Ole Gunnar Solskjær startede med at blive ansat som en midlertidig løsning, inden han blev fastansat. 

Normalt velinformerede The Times skrev op til fyringen, at Manchester United havde intensiveret jagten på Zinedine Zidane som ny cheftræner for klubben. 

Hans navn har også tidligere været nævnt, da Raphael Varane og Cristiano Ronaldo angiveligt har forsøgt at overtale ham til at tage imod et jobtilbud fra Manchester United. 

Franskmanden er ledig på markedet, hvilket må være en fordel, hvis jobbet i første omgang er midlertidigt. Han er også bookmakernes favorit, selvom Sky Sports har spekuleret i, at det kan blive en hæmsko, at han ikke er flydende til engelsk. 

Det er til gengæld Leicester-træner Brendan Rodgers, der anses som værende næststørste favorit til jobbet af bookmakerne. 

Engelske medier har også haft nævnt ham som kommende United-træner, men spørgsmålet er, om det er interessant, hvis stillingen i første omgang blot er midlertidig?

Forleden nægtede han at udtale sig om muligheden for at blive træner i Manchester-klubben af respekt for Ole Gunnar Solskjær, mens han fastslog, at han var glad for at være i Leicester. 

Ronaldo vil have Enrique

Luis Enrique har gennem de seneste uger også været bragt i spil som en outsider til jobbet, men søndag er der kommet yderligere brand til det bål. 

Sky Sports skriver nemlig, at Cristiano Ronaldo skulle ønske at få den spanske landstræner til posten.

Den portugisiske stjerneangriber mener ifølge mediet, at Enrique er den ideelle mand til at udfordre Liverpool, Manchester City og Chelsea i toppen af Premier League. 

Samtidigt mener mediet at vide, at den tidligere FC Barcelona-træner er interesseret i jobbet. 


Af Andreas Roesen

16 kommentarer

MortenHansen449 13:14          
Roger Schmidt fra PSV. Han passer perfekt til den stil United praktiserer
To Madeira 13:16          
Som jeg skrev i den anden tråd. Man vil have Ten Haag, men han vil ikke skifte midt i en sæson. Så man henter Zidane til en høj løn til sommer, hvor han gerne vil overtage Frankrig. Trip, trap, træsko.

Men nogle gange kan det undre, at man kun taler om 4-5 trænere, der er realistiske. Jeg ved godt, at truppen har store egoer, men der må findes flere talentfulde og kompetente trænere. Jeg overvejede eksempelvis, hvorfor man ikke prøvede med en mand som Marco Rose, inden Dortmund hentede ham. Bare for at nævne én.
bonanza1337 13:18          
Det ville være et stort step ned for Ten Haag.
To Madeira 13:19          
Ja, Roger Schmidt er også et bud. Det undrer mig bare nogle gange, at man kun nævner de samme 4-5 navne. Zidane, Rodgers, Conte osv. Der må være andre kompetente kræfter. Mit bud var Rose, da han var i BMG, men Schmidt er også interessant.
To Madeira 13:25          
Paulo Bento, Roberto De Zerbi eller Julien Stephan. Bare for at smide nogle navne i puljen. Men de vil nok have en, der har bevist sig kontinuerligt. Man skal bare huske, at der findes andre trænere, end de 4-5, der altid nævnes.
MortenHansen449 13:28          
Jeg er overrasket over, at folk her på bold ikke har skrevet Thomas Frank. Inden han bliver nævnt, så lad os klappe hesten. Det vil være synd, at smide Frank på bænken til en flok verdensstjerner der forventer deres eget niveau på trænerposten. Ole var et eksempel. United behøver ikke flere.

Respekt er vigtigt. Får Ronaldo først følelsen af, at han ved mere om det taktiske end træneren, så er det over and out
Claus82 13:33          
Mon ikke de går med Rooney;)
Tirsdag 30. november