Luk

United slog Liverpool i hæsblæsende duel

| FA Cup | 131 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool 3-2
FA Cup
18' 0-1 Mohamed Salah
26' 1-1 Mason Greenwood
48' 2-1 Marcus Rashford
58' 2-2 Mohamed Salah
78' 3-2 Bruno Fernandes

Manchester United er klar til ottendedelsfinalen af FA Cup'en, efter Liverpool blev besejret med 3-2 i en særdeles underholdende fodboldkamp.

Der var stormøde på Old Trafford søndag, da Liverpool gæstede Manchester United i 1/16-finalen af FA Cup'en.

De to mandskaber mødtes også for præcist en uge siden i Premier League, hvor det endte uden scoringer.

Søndag skulle der til gengæld findes en vinder, og der kom da også for alvor gang i målscoringen hos begge hold.

Efter en jævnbyrdig start på kampen med halve chancer i begge ender, så fik Liverpool overtaget på kampen, hvilket også kastede et føringsmål af sig efter 19 minutters spil.

En forrygende aflevering i dybden fandt Mohamed Salah, der umarkeret vippede bolden over Dean Henderson og i nettet til 1-0. Iskoldt af egypteren, der fik godt med plads efter skidt opdækning af Victor Lindelöf.

Liverpool lignede midtvejs i halvlegen et hold i kontrol, hvor Curtis Jones også forsøgte at fordoble føringen, men Dean Henderson reddede.

Greenwood med knastør udligning

I stedet kom Manchester United lidt ud af det blå tilbage i kampen efter en kontra, hvor Marcus Rashford spillede en strålende lang bold frem mod Mason Greenwood, der alene med Alisson trykkede bolden fladt i nettet i det lange hjørne. 1-1.

Det fik også hjemmeholdet bedre med i kampen, selvom Liverpool stadig var mest på bolden, så fik United de største chancer frem mod pausen.

Største mulighed tilfaldt Paul Pogba, der fik lov at heade mod mål helt umarkeret efter et hjørnespark, men franskmanden sendte bolden over mål.

Derfor gik de to hold til pause med en scoring hver.

Forsvarskiks kostede for Liverpool

Den stilling holdt blot fire minutter ind i anden halvleg, før Marcus Rashford sendte Manchester United i front.

Mason Greenwood gengældte tjenesten fra første halvleg, da han spillede sin angrebsmakker i dybden. Afleveringen kunne dog være stoppet af Rhys Williams, der sparkede forbi bolden i forsøget på cleare den.

Alene med Alisson var Rashford sikkerheden selv, da han placerede den i modsatte side af målet og gjorde det til 2-1.

Liverpool fik dog svaret fint igen, og små ti minutter senere burde James Milner have udlignet, da han fik en stor chance tæt under mål, som han halvflugtede over mål.

Smart Milner-finte

Milner gjorde dog lidt af skaden god igen få minutter senere, da han lavede en smart skudfinte på en tværpasning fra Roberto Firmino, som Milner lod passere videre til Salah der sparkede bolden første gang i nettet til 2-2.

Scoringen faldt efter et dumt boldtab af Edinson Cavani på egen banehalvdel.

Det uafgjorte resultat virkede dog ikke til at passe nogle af holdene særligt godt, og det gav chancer i begge ender, hvor Salah havde den største for at bringe Liverpool foran ti minutter efter udligningen.

De to trænere sendte også henholdsvis Sadio Mané og Bruno Fernandes på banen for at fremtvinge en sejr, og det gav pote for sidstnævnte og Ole Gunnar Solskjær.

Indskiftede Bruno Fernandes blev helten

12 minutter før tid fik Manchester United nemlig et frispark på kanten af feltet, som Fernandes tog sig glimrende af, da han sparkede bolden i nettet i Alissons side, der fik blokeret sit udsyn af venner og fjender. 3-2 til Manchester United.

Så skulle Liverpool fremover stepperne, men det var faktisk hjemmeholdet, der kom tættest på en scoring i kampens afslutning.

Efter et indlæg til bageste stolpe fra Bruno Fernandes sprang Edinson Cavani højest og headede bolden på stolpen.

Det blev dog ikke til flere scoringer i opgøret, hvorfor Manchester United er klar til ottendedelsfinalen af FA Cup'en, hvor West Ham venter.


Af Andreas Roesen

131 kommentarer

ThomasEmil 19:55          
Rashford er den bedste spiller i verden
Mulleals 19:55          
Som forventet, smukt.. ses Liverpool
FalconLFC 19:55          
Hæsblæsende ligefrem? Ikke helt
Kronjyske Gunners 19:55          
Nøj hvor Liverpool savner en solid forsvarsspiller. Ellers en god kamp som kunne være gået begge, hvilket manglede sidst de mødtes
tue69 19:56          
Tak for kampen røvhuller. Der var sgu noget mere action på end sidst og absolut ikke ufortjent at I trak det længste strå.

Fokusér I nu bare på FA Cup. :)
Mac2907 19:56          
Sådan ManU. Sikke stille der er blevet den seneste måneds tid i scouse-land....
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts