LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

United-spids revser mentaliteten og viljen

| Premier League | 9 kommentarer
Se alle scoringerne fra England, Tyskland og Frankrig
Man Utd-stjerne græd i omklædningsrummet
Krise i United: 'United er ikke bedre end deres placering - Solskjær er ingen tryllekunstner'
Jagten på top-4: Hvem tager CL-pladserne?
Så du det? Lukaku puffer Chelsea-kaptajn væk - flyver ud og vælter fotograf
United-spids revser mentaliteten og viljen
Foto: Getty Images

Manchester United kunne ikke være sin indsats bekendt mod bysbørnene fra City, mener Marcus Rashford, der langer ud efter holdets attitude.

Manchester United tabte onsdag 0-2 hjemme på Old Trafford til rivalerne fra City, og holdet har nu blot hentet én sejr i seks kampe.

Marcus Rashford langer hårdt ud efter indsatsen mod City, som ikke var klubben værdig, mener han.

- Vi spillede ikke som Manchester United i dag. Det er ikke rigtigt. Man må minimum forvente hårdt arbejde, og at der bliver givet alt for trøjen, fansene, klubben og sig selv, siger Rashford til Sky Sports.

- Det har været en hård vej hertil, hvor vi er nu, og at vi ikke kan levere de samme præstationer som i januar er skuffende. Vi ved, hvad der er galt, og det er mentaliteten og viljen til at løbe for sine holdkammerater.

Manchester United ligger nummer seks i Premier League.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

9 kommentarer

AlwaysRed 23:56          
Jeg har ingen ord at beskrive hvor ringe United har været på det seneste! Men det mærkelige er at efter hver kamp erkender spillerne hvor ringe mentaliteten er og at de skal arbejdede hårdere, uden at der sker noget. Jeg har for lang tid siden dæmpet forventningerne af selve fodbold spillet, fordi kvaliteten i truppen er så ufattelig ringe, men det overrasker mig at spillerne ikke stepper op og tager arbejdshandskerne på, når de selv gang på gang siger i pressen at det er der, det er galt!!!
haraltidret 00:05          
Ja man kan undre sig over at Rashford og Ole Gunner Solskjær kan have to så forskelligartede syn på kampen. Men det er selvfølgelig altid bekymrende når spillerne tilsyneladende mener, at deres holdkammerater ikke kæmper helhjertet for projektet. Det kunne tyde på, at der er behov for en større udrensning af truppen, end jeg først havde antaget.
HerbalAttraction 00:06          
flot sejr fra city. synes dog ikke United tabte ansigt. dog er der plads til forbedringer. det er ærgerligt for det kørte ellers så godt i starten med Ole.
ViborgVFF 06:52          
Mentaliteten og viljen halter siger Rashford
Jeg syntes også den er gal med kvaliteten (teknisk, fysisk og taktisk)

...der er noget at arbejde med, hvis United skal tilbage på tronen
Edinho 06:54          
Det er også farligt at konkludere, at "truppen er så ufatteligt ringe". Det er den blevet, ville jeg sige. Da spillere som Alexis og Lukaku blev købt, havde de klart niveau til et tophold i PL. Hvad man så har gjort ved dem er en anden sag. Spørgsmålet er så, hvorvidt nye spillere vil blomstre eller gå samme vej.
Graceland 09:00          
Rashford er en af de få i den trup der i denne sæson kan være sin indsats bekendt. Det bliver desværre ikke meget bedre, man så det under b.la Mourinho og nu under Solskær.
Man kan kun glæde sig til sommervinduet og den længe ventede udrensning, som i øvrigt skulle have fundet sted for min 4 sæsoner siden..
Hynkjii 09:54          
Synes da United spillede en fornuftig kamp og havde muligheder, men City er i denne sæson altså lidt bedre. Holder med solskjær denne gang, niveauet og energien var meget bedre ifht mod Everton
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj