Luk

Uniteds forsvar sejlede da Palace vandt

| Premier League | 56 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Crystal Palace 1-3
Premier League
7' 0-1 Andros Townsend
74' 0-2 Wilfried Zaha
80' 1-2 Donny van de Beek
85' 1-3 Wilfried Zaha

Manchester United fik en forfærdelig sæsonpremiere, da Crystal Palace vandt 3-1 på Old Trafford efter skidt forsvarsspil.

Med en uges forsinkelse indledte Manchester United lørdag sæsonen, da de på Old Trafford tog imod Crystal Palace.

Uniteds eneste nye tilgang, Donny van de Beek, indledte kampen på hjemmeholdets bænk. Og han blev hurtigt vidne til mål, det blev dog sat ind af Crystal Palace.

Efter syv minutter overspillede Palace Timothy Fosu-Mensah i gæsternes venstre side, så Jeffrey Schlupp kom igennem. Han lagde bolden på tværs i feltet, hvor Andros Townsend sparkede Palace på 1-0.

Uniteds forsvar var ikke helt på mærkerne, når Palace satte tryk på hjemmeholdets boldbesiddelse i en god start for gæsterne.

Det havde nær kostet endnu en scoring efter mindre end et kvarter, da Victor Lindelöfs aflevering til David de Gea blev for kort. Zaha var nær ved at snuppe bolden for snuden af De Gea midt på Uniteds halvdel, men i sidste øjeblik blev det afværget.

Scott McTominay havde et af Uniteds bedste forsøg før pausen, men hans skud tog en afretning og susede snert forbi den fjerne opstander.

Palace var foran efter de første 45 minutter, og hvis ikke De Gea havde disket op med en redning på Ayews afslutning til sidst, kunne det have været med mere end 1-0.

Noget skulle ske, og United satte Mason Greenwood på banen fra anden halvlegs begyndelse, men det ændrede ikke umiddelbart kampbilledet.

United spillede langsomt og sløsede ofte bolden væk, mens Palace havde flere optræk til gode omstillinger og også et par forsøg mod De Geas kasse.

Midt i anden halvleg kom United til en udmærket chance på et hjørnespark, men Lindelöf skovlede bolden over.

I den anden ende var der fortsat ikke styr på det, og med tyve minutter igen fik Palace straffespark, da Lindelöf havde hånden på en afslutning. Ayew blev sat til at eksekvere og brændte på De Gea, men dramaet var ikke helt overstået.

De Gea var gået før tid, så der blev dømt omspark til Palace. Gæsterne skiftede skytte og lod Zaha tage sparket, og han satte den stensikkert i mål til 2-0.

Van De Beek kom ind i løbet af anden halvleg, og med ti minutter igen lavede han et debutantmål. Efter kludret forsvarsspil fra Palace kunne han sætte bolden ind fra tæt hold.

Det tændte håb for United, men det blev hurtigt slukket med mere skidt forsvarsspil fra hjemmeholdets side fem minutter før tid.

Ingen gik til Zaha, som fik lov at skyde fra kanten af sikkert sparkede kuglen ind til 3-1 langs jorden, uden De Gea kunne gribe ind.

Crystal Palace for anden sæson i træk på Old Trafford har fuldt hus efter holdets to første Premier League-kampe.


Af Casper Baunsgaard

56 kommentarer

Siden_1880 20:29          
Meget sløjt, men fortjent sejr…ny centerback tak.
SedenUnited 20:30          
Helt fortjent Crystal sejr - trods dommeren. Når der ikke bliver købet spillere, og når man har spillere som James, Fosu, McTominay og Lindelof (som er med i alle mål) i startopstillingen, så kommer United ikke i nærheden af top seks. Synd for Ole, at han ikke får noget at arbejde med. Det gør ekstra ondt, når man ser alle konkurrenterne, selv Spurs, forbedrer sig.#glazersout #woodwardout
Betjenten 20:30          
Urimeligt straffe. Men fortjent Palace sejr i min optik.
TheHarryKaneTeam 20:31          
Man siger jo at tvivlskendelser udlignes henover en sæson. I forrige sæson gik det hele Manchester Uniteds vej, så det kan da godt blive en lang sæson i år.
JG-FCN 20:31          
United tilbage til det idéforladte boldflytteri... Puha.

Endnu engang et idiotisk straffespark for "hånd på bolden" selvom det er lodret forkert. Ja, det er sikkert reglen nu, men det er fuldstændigt idiotisk at den regel er blevet ændret. Det skal være bevidst... Få nu ændret reglen så der ikke er 1-2 straffespark pr. kamp for "hands" pga. en bold losses op på en arm fra en halv meters afstand.
Paseki 20:32          
Endelig ser man uniteds faktiske niveau uden alle de straffespark :)
LM60 20:32          
Må nok anderkende United ikke havde VAR med sig i aften. Men er træt af Fernandez, for meget dilettant
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober