Luk

Uniteds kontrakniv flænsede Lampard i debut

| Premier League | 81 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Chelsea 4-0
Premier League
18' 1-0 Marcus Rashford
65' 2-0 Anthony Martial
67' 3-0 Marcus Rashford
81' 4-0 Daniel James

Manchester United havde stort held med at satse på kontraer mod ellers velspillende Chelsea, da United vandt 4-0 på Old Trafford i Frank Lampards debut som Chelsea-træner.

Storkampen i Premier Leagues første runde løb søndag af stablen på Old Trafford, hvor Ole Gunnar Solskjærs Manchester United tog imod debuterende Frank Lampards Chelsea.

Værterne stillede til start med debutanterne Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire, mens Daniel James så til fra bænken.

For Chelsea startede Andreas Christensen ved siden af Kurt Zouma i midterforsvaret, mens unge Tammy Abraham og Mason Mount startede længere fremme på banen.

Netop Abraham var efter kun tre minutter tæt på at få en eksplosiv start i Chelsea, da han bragede på mål fra feltkanten, men den engelske angribers forsøg tog stolpen.

Derefter lagde Chelsea et fint pres og fik spillet godt rundt om United-forsvaret, men kom ikke frem til de store muligheder, inden United i den anden ende blev tilkendt et straffespark efter 17 minutter.

Marcus Rashford blev nedlagt at Zouma, og det skulle Rashford selv tage sig af.

Den engelske landsholdsangriber gik til bolden og smadrede den i det venstre målhjørne, hvor Kepa Arrizabalaga ikke havde en chance for at stoppe skuddet.

Dermed var United på 1-0, hvorefter kampen endte i en stillingskrig midt på banen uden de store chancer.

Mod slutningen af første halvleg kom Chelsea igen ovenpå og fik presset værterne langt tilbage på Old Trafford, og det kastede gode muligheder af sig, hvor først Ross Barkley var tæt på fra distancen, inden et indlæg havnede hos venstrebacken Emerson, der hamrede bolden på stolpen.

Det lykkedes ikke for London-klubben at få udlignet inden pausen.

I anden halvleg var Chelsea fra begyndelsen på bolden, men United fik forsvaret sig flot og formåede igen at holde Chelsea fra fadet.

Det gav plads til farlige kontraer, og sådan en udnyttede værterne til at score til 2-0.

Harry Maguire vandt en defensiv duel over Tammy Abraham, inden Rashford blev sendt afsted. Ad omveje havnede bolden hos Andreas Pereira, som sendte et indlæg ind foran mål, hvor Anthony Martial fik bolden i mål til 2-0.

Kun to minutter senere blev et nyt Chelsea-boldtab fatalt, da bolden endte hos Paul Pogba, som lagde en millimeterpræcis aflevering i dybden til Rashford, der resolut scorede sit andet mål og scorede til 3-0.

Med ti minutter igen stak kontrakniven igen. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Pogba blev sendt afsted.

Den lange franskmand var ikke hurtig nok til at komme alene igennem, men i stedet fandt han den netop indskiftede Daniel James, som tog et træk ud i en spids vinkel, hvor han sparkede 4-0-målet ind bag Kepa.

Chelsea fik ikke hul på bylden, og dermed kunne Frank Lampard altså indkassere et 0-4-nederlag i sin debut som manager for Chelsea.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 23. september