Luk

Uniteds kontrakniv flænsede Lampard i debut

| Premier League | 81 kommentarer
London-zoom: 'Chelsea er et helt andet hold med Kanté - Jorginho må finde noget andet at lave'
Så du det? Nogen havde stavet Chelsea-sliders navn forkert på hans trøje
27 år siden i dag - Premier League blev startskuddet på Fergusons storhedstid
Liverpool's medaljesult er der stadig - Presset fra fansene er enormt
Lampards store opgave: Hvor lang snor har Chelsea-legenden?
Uniteds kontrakniv flænsede Lampard i debut
Foto: Getty Images

Manchester United havde stort held med at satse på kontraer mod ellers velspillende Chelsea, da United vandt 4-0 på Old Trafford i Frank Lampards debut som Chelsea-træner.

Storkampen i Premier Leagues første runde løb søndag af stablen på Old Trafford, hvor Ole Gunnar Solskjærs Manchester United tog imod debuterende Frank Lampards Chelsea.

Værterne stillede til start med debutanterne Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire, mens Daniel James så til fra bænken.

For Chelsea startede Andreas Christensen ved siden af Kurt Zouma i midterforsvaret, mens unge Tammy Abraham og Mason Mount startede længere fremme på banen.

Netop Abraham var efter kun tre minutter tæt på at få en eksplosiv start i Chelsea, da han bragede på mål fra feltkanten, men den engelske angribers forsøg tog stolpen.

Derefter lagde Chelsea et fint pres og fik spillet godt rundt om United-forsvaret, men kom ikke frem til de store muligheder, inden United i den anden ende blev tilkendt et straffespark efter 17 minutter.

Marcus Rashford blev nedlagt at Zouma, og det skulle Rashford selv tage sig af.

Den engelske landsholdsangriber gik til bolden og smadrede den i det venstre målhjørne, hvor Kepa Arrizabalaga ikke havde en chance for at stoppe skuddet.

Dermed var United på 1-0, hvorefter kampen endte i en stillingskrig midt på banen uden de store chancer.

Mod slutningen af første halvleg kom Chelsea igen ovenpå og fik presset værterne langt tilbage på Old Trafford, og det kastede gode muligheder af sig, hvor først Ross Barkley var tæt på fra distancen, inden et indlæg havnede hos venstrebacken Emerson, der hamrede bolden på stolpen.

Det lykkedes ikke for London-klubben at få udlignet inden pausen.

I anden halvleg var Chelsea fra begyndelsen på bolden, men United fik forsvaret sig flot og formåede igen at holde Chelsea fra fadet.

Det gav plads til farlige kontraer, og sådan en udnyttede værterne til at score til 2-0.

Harry Maguire vandt en defensiv duel over Tammy Abraham, inden Rashford blev sendt afsted. Ad omveje havnede bolden hos Andreas Pereira, som sendte et indlæg ind foran mål, hvor Anthony Martial fik bolden i mål til 2-0.

Kun to minutter senere blev et nyt Chelsea-boldtab fatalt, da bolden endte hos Paul Pogba, som lagde en millimeterpræcis aflevering i dybden til Rashford, der resolut scorede sit andet mål og scorede til 3-0.

Med ti minutter igen stak kontrakniven igen. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Pogba blev sendt afsted.

Den lange franskmand var ikke hurtig nok til at komme alene igennem, men i stedet fandt han den netop indskiftede Daniel James, som tog et træk ud i en spids vinkel, hvor han sparkede 4-0-målet ind bag Kepa.

Chelsea fik ikke hul på bylden, og dermed kunne Frank Lampard altså indkassere et 0-4-nederlag i sin debut som manager for Chelsea.


Af Jonas Dalgård

81 kommentarer

TheUnitedWay 19:23          
GGMU! The Reds go marching on!
Toon Toon! 19:23          
Chelsea er blevet så middelmådige så der ikke er noget der hedder top 6 længere.
Clemme_ 19:23          
Ok. Der var ikke 4-0 forskel. Men dejlige 3 points.
turbocharlie666 19:24          
Holy shit, den havde jeg virkeligt ikke set komme :D og så endda mod Chelsea, som vi plejer have det utroligt svært imod.

Jeg var ( og er stadig) ret skeptisk mht. vores trup, at vi både mangler en super angriber og i hvert fald mindst EN CM mere, men gør de bare sådan her hver uge, så behøver vi ikke flere spillere :D

Fucking awesome OGS og United :D
JG-FCN 19:24          
Det kunne vidst ikke gå meget bedre. Samtlige nyindkøb gjorde det virkelig godt, især imponeret af Wan-Bissaka men James og Maguire også rigtigt gode.
Og så spillede United tilmed underholdende! Lingard var dog usynlig og Pogba faldt lidt for meget, men hans assist opvejede det.
To Madeira 19:24          
De fortsætter rigtig mange af de gode takter, man så i pre-season. En direkte og dynamisk stil. Maguire var meget stærk. Hvis det er hans niveau, så bliver han en sæsondefinerende signing.
MVM 19:24          
Der kan man tale om have marginalerne på sin side.
Lørdag 17. august