Luk

Uniteds rekord faldt i vild Leicester-sejr

| Premier League | 59 kommentarer

Manchester United var foran undervejs, men måtte for første gang i 30 kampe se sig slået på udebane i Premier League. Leicester vandt 4-2 efter en vild afslutning med fire mål i de sidste ti minutter.

Manchester United står foran et heftigt program i Premier League, hvor storkampene falder som perler på en snor i den næste måned. Lørdag tog de hul på det hele med en udekamp mod Leicester.

Ole Gunnar Solskjærs tropper har været i en nedagående formkurve på det seneste, men de kunne glæde sig over, at de i Raphael Varanes skadesfravær havde fået anfører Harry Maguire tilbage. Han startede i det centrale forsvar sammen med Victor Lindelöf.

Hos Leicester var Kasper Schmeichel i buret, og den danske landsholdsmålmand måtte strække sig forgæves på et af kampens første forsøg.

Efter 19 minutter dvælede Bruno Fernandes længe på bolden foran Leicesters felt, men til sidst fandt han Mason Greenwood, som kanonerede læderet op i målhjørnet bag en prisgivet Schmeichel til 1-0 for United.

Leicester svarede godt igen og kom til chancer ved Timothy Castagne og Ricardo Pereira, og efter en halv time kom udligningen så for hjemmeholdet.

Harry Maguire snorksov, da David de Gea spillede bolden ud mod ham. Kelechi Iheanacho opsnappede og fandt Youri Tielemans skråt tilbage i feltet.

Belgieren sendte en ballonbold mod mål, som sejlede ind ved trekantssammenføjningen bag en stillestående De Gea.

Kort forinden havde Cristiano Ronaldo haft en stor mulighed for at sende United på 2-0, som Schmeichel afværgede med sit store vingefang. Og så var det i stedet 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Nemanja Matic bragede bolden lige over Schmeichels kasse i åbningen på en halvleg, hvor begge hold gik efter sejren.

United kom meget tæt på efter 64 minutter, hvor bolden efter et større klumpspil i feltet endte for fødderne af Greenwood, som hamrede bolden på stolpen.

Ti minutter senere var det så Tielemans’ tur til at den ene opstander hindre ham i at blive dobbelt målskytte. Leicester stjal bolden højt oppe på Uniteds halvdel, og Tielemans havde god plads til at banke bolden af sted, som via De Geas fingerspidser havnede på stolpen.

Kampens sidste del blev generelt et vildt et af slagsen med masser af mål. Med ti minutter igen kom Leicester på 2-1.

Ved et hjørnespark huggede Patson Daka bolden lige i De Geas fodparade, men riposten endte for fødderne af Caglar Soyüncü, som gjorde det til 2-1.

United udlignede bare få minutter senere ved Marcus Rashford, som blev sendt af sted i dybden og udplacerede sikkert Schmeichel. Dermed scorede han i sin comebackkamp efter en længerevarende skade.

Leicester havde dog dårligt givet bolden op, inden de igen var foran. Ayoze Perez fandt Jamie Vardy på midten, som bankede bolden forbi De Gea til 3-2.

Jannik Vestergaard blev skiftet ind i slutminutterne i bestræbelserne på at holde Leicesters føring, og de endte endda med at vinde med to, da Patson Daka gjorde det til 4-2 i overtiden.

Dermed blev der sat en stopper for Uniteds rekord på 29 udekampe i træk uden nederlag i Premier League. De havde inden i dag ikke tabt på udebane siden 1. januar 2020.

Med nederlaget dumper United ned på femtepladsen i Premier League med 14 point. Leicester har 11.
 


Af Casper Baunsgaard
Fredag 3. december
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
00:00
Medie: Roony følges tæt af storklub
23:49
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
23:26
OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk
23:26
Roma-spanier klar til Inter efter corona-smitte
23:26
Dortmund afviser: Haaland har ikke salgsklausul
23:24
Medie: Hjulmand i spil som Everton-manager
23:23
Medie: Hjulmand i spil som Everton-manager
23:23
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
23:17
Horsens gik forbi Fredericia med fjerde i træk
23:14
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
23:10
Medie: Hjulmand i spil som Everton-manager
23:03
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
23:01
Sent drama i Granada-sejr
23:01
OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk
22:59
Medie: Hjulmand i spil som Everton-manager
22:56
OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk
22:51
Hvidovre tog førsteplads med sejr over EfB
22:47
Smuk Billing-assist i topopgør - se det her
22:40
SERIE A Tipstråd 2021/2022
22:32
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
22:31
Barca vil beholde Dembele: Bedre end Mbappe
22:24
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
22:23
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
22:21
Fernandes tog ikke straffe: Brændte jo sidst
22:20