Luk

Uoplagte Argentina i OL-fuser

| Landshold | 4 kommentarer

Infoboks

Egypten U23 - Argentina U23
OL Gruppe C (25/07)
bet365 5,25 3,60 1,66

Argentina og Australien bragede sammen i torsdagens OL-opgør, hvor argentinerne dummede sig fælt og åbnede OL med et 0-2-nederlag.

Argentina vandt for nyligt Copa America, og torsdag skulle landets OL-hold torsdag åbne deres jagt på endnu et trofæ.

Det skulle dog starte skidt for de argentinske favoritter.

I 14. minut blev en lang bold blev sendt i dybden til Sydney FC-spilleren, Joel King, der klaskede et fladt indlæg ind i boksen, hvor Lachlan Wales var først på læderet, til en overraskende australsk føring.

Australien var også tæt på 2-0 målet, hvor Lachlan Wales igen var på spil med et skud på overliggeren. Argentinerne virkede ikke veloplagte, og det skulle de blive straffet for.

Francisco Ortega dummede sig i slutningen af første halvleg. På et hjørnespark kom han i tumult med australske Riley McGree, som udløste et gult kort, og da han allerede havde fået en advarsel tidligere, var det en tidlig tur i bad for Ortega.

Argentinerne virkede rystede, og i starten af anden halvleg var australierne tæt på igen, hvor Mitchell Duke satte et kvalificeret skud på overliggeren.

Mitchell Duke var ikke færdig. Efter 80 minutter sendte han en bold bagud fra kanten af feltet. Indskiftede Marco Tilio kom først på den bold, hvorefter han flot bankede den over i modsatte hjørne til 2-0. 

Argentinerne havde ikke mere at byde ind med, så Australien tog en flot 2-0-sejr med videre til deres næste opgør mod Spanien på søndag.

Argentina skal også i kamp på søndag, hvor en sejr mod Egypten skal i hus, for at de fortsat kan spille sig videre ved de Olympiske Lege.


Af Mikkel Farholt
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli