Luk

USA eller Holland: Koeman vil have Ajax-back

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Infoboks

Ajax - Feyenoord
Æresdivisionen (27/10)
bet365 1,28 5,75 9,00
NordicBet 1,29 5,90 9,05
Oddset 1,28 5,70 8,20

Det unge Ajax-talent Sergino Dest har spillet kampe for USA, men Holland-landstræner Ronald Koeman vil have fingre i ham.

Ajax producerer talenter i stakkevis, og et af de seneste skud på stammen er højrebacken Sergino Dest, som i den nye sæson har draget fordel af en skade til det normale førstevalg Noussair Mazraoui.

18-årige Sergino Dest har spillet i syv af sæsonens første ni kampe i Æresdivisionen – i fem af dem har han været med i startopstillingen. Det har fået Hollands landstræner, Ronald Koeman, op af stolen.

Der er bare lige det problem, at Sergino Dest allerede er inde i varmen på USA's landshold, som han også kan repræsentere. Der har han spillet to venskabskampe.

Han har dog endnu ikke spillet gældende kampe, og derfor er han ikke bundet til USA – og det håber Ronald Koeman at lukrere på.

- Nico-Jan Hoogma (teknisk direktør i forbundet, red.) og jeg har talt med ham. Vi har fremlagt planerne for en fremtid for Holland.

- Jeg lover ingen noget, men jeg har sagt til ham, at jeg ser en fremtid for ham på det hollandske landshold, siger Ronald Koeman ifølge NOS.

Sergino Dest har spillet ungdomslandskampe for USA, men aldrig for Holland.

Den 18-årige back er født i Almere i Holland. Hans mor er hollandsk, og hans far er halvt amerikaner og halvt surinameser.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober