Luk

Uskarpe PSG delte pointene med Bordeaux

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

PSG - Bordeaux 2-2
Ligue 1
10' 0-1 Timothee Pembele
27' 1-1 Neymar
28' 2-1 Moise Kean
60' 2-2 Yacine Adli

PSG vadede i chancer især i første halvleg, men Bordeaux sikrede sig alligevel et 2-2-resultat i den svære udekamp i Paris i Ligue 1.

PSG skulle lørdag aften forsøge at komme tilbage på sporet i Ligue 1, efter deres sejrsstime blev brudt i den seneste runde i 3-2-nederlaget til Monaco.

Det skulle de gøre mod Bordeaux, der før kampen lå nummer tolv med femten point i de første elleve kampe.

De undertippede gæster kom dog fint ud til kampen, og efter ti minutters spil, kom de også foran.

Et hjørnespark blev slået ind fra venstre side og i duellen med en angriber fik unge Timothee Pembele på uheldig vis headet bolden ind bag sin egen målmand. 1-0 til Bordeaux.

Efter den fine start fra gæsterne, begyndte PSG at tage fat, og de tog mere og mere af initiativet, som kampen skred frem.

Efter 27 minutter kunne de ikke stå imod mere, da Neymar driblede lynhurtigt ind i feltet og blev nedlagt - straffespark.

Det tog brasilianeren sig selv af, og han sendte iskoldt bolden ind bag Benoit Costil, der var gået til den forkerte side. 1-1.

Bordeaux havde dårligt givet bolden op, før den lå i deres mål igen.

Neymar førte den frem i midten af banen og sendte et hård langskud afsted, som Costil kun halvklarede. Returbolden røg direkte ud i fødderne på Moise Kean, der nemt kunne sende bolden i stort set tomt mål. 2-1 til PSG efter 28 minutter.

Resten af første halvleg var et stormløb mod Bordeaux-målet, hvor Kylian Mbappe blandt andet ramte stolpen, men gæsterne slap med skrækken og kunne gå til pause bagud med kun et enkelt mål.

Bordeaux kom tilbage i kampen

Og det skulle vise sig at være vigtigt.

Efter en times spil fik de nemlig stik imod spil og chancer udlignet. Netop indskiftede Yacine Adli fik en bold skråt tilbage på kanten af feltet, hvor han afsluttede første gang.

Skuddet bragede ind i højre side af målet uden chancer for Sergio Rico, og så var det hele lige. 2-2.

PSG forsatte dominansen, og mod slutningen af kampen satsede de stort offensivt og endte kampen med fem angribere på banen.

Det gav et stort tryk på Bordeaux, men det åbnede også for muligheder den anden vej, og efter 85 minutter var Bordeaux tæt på at komme foran.

Nicolas De Preville blev sendt alene igennem med Sergio Rico, men hans svage afslutning blev reddet af den spanske målmand.

Tre minutter senere fik gæsterne igen en stor mulighed i PSG-feltet, men endnu engang var de slet ikke konsekvente nok.

Pariserne var ikke meget for at forsvare, men de angreb med vanlig stor optimisme, så kampen kunne vippe til begge sider til sidst.

Den endte dog med ikke at vippe nogle steder hen, og derfor måtte PSG trods masser af muligheder nøjes med 2-2.

 


Af Jonas Nielsen
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar