Luk

Utilfreds Arteta: Hvornår er der så hånd på?

| Premier League | 19 kommentarer

Infoboks

Burnley - Arsenal 1-1
Premier League
6' 0-1 Pierre-Emerick Aubameyang
39' 1-1 Chris Wood

Mikel Arteta er totalt uforstående over for, at Arsenal ikke fik tilkendt straffespark mod Burnley. Nogen må komme ud og forklare os det, siger han.

Arsenal dominerede, men måtte alligevel nøjes med 1-1 i lørdagens tidlige Premier League-kamp ude mod Burnley.

I anden halvleg følte Arsenal sig i den grad snydt for et straffespark, da bolden ramte en Burnley-spillers arm i feltet, men intet blev dømt.

Det fatter Arsenal-manager Mikel Arteta på ingen måde.

- Hvis man ikke scorer på sine store chancer, giver et mål til modstanderen og ikke får dommerens beslutning, når man har brug for det, er det meget kompliceret at vinde mange kampe i Premier League.

- Når man har disse momenter i kampen, hvor man er så dominerende, er man nødt til at komme foran med to eller tre, og så er kampen forbi. Vi gav dem et mål. Det kan ske i fodbold, og jeg forlanger, at vi spiller på den måde. Det var ligesom det første mål, vi scorede, som også blev spillet helt nede fra Bernd Leno.

- Det kan ske, når man spiller så længe. Burnleys eneste chance var efter et langt målspark fra Bernd, så man er nødt til at vide, hvornår man skal gøre det.

- Hvis den første situation ikke er et straffespark, er nogen helt ærligt nød til at komme til vores træningsanlæg og forklare, hvornår der er hånd på bolden. Det kan ikke være tydeligere.

- Vi ramte overliggeren og stolpen, og de reddede den på stregen. De forsvarede sig godt i de situationer, men det er vores egen skyld, at vi ikke fik de tre point, siger Mikel Arteta til BBC.

Arsenal er nummer ti i Premier League.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april