Luk

Utilfreds Makienok vil score tocifret i St. Pauli

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

St. Pauli - Bochum
2. Bundesliga (28/01)
Oddset 3,35 3,40 2,10
bet365 3,25 3,25 2,20

Simon Makienok har ikke sat sig et specifikt mål for sæsonen, men han vil gerne nå at score et tocifret antal mål i St. Pauli, hvor han indtil nu har scoret en kasse.

Simon Makienok bliver lørdag 30 år, når han og St. Pauli møder Paderborn, og i den anledning har den store tyske avis, Bild, talt med den danske angriber.

Han håber på at få tre point i fødselsdagsgave, ligesom han håber snart at øge målscoringen i St. Pauli, hvor det indtil nu er blevet til en scoring.

- Tre point kunne være en god fødselsdagsgave, og meget gerne med et mål fra mig også. Men en sejr vil betyde mere, siger Makienok til Bild og fortsætter om sin egen og St. Paulis form:

- Jeg er ikke tilfreds med det. Jeg var glad for mit mål og oplæg i derbyet mod HSV, men i sidste ende vandt vi ikke. Vi dominerede i dele af kampen, men forsvaret og offensiven skal være bedre, og det gælder også for mig.

Makienok fortæller, at han ikke har et specifikt antal mål, han vil nå.

- Men det skal være tocifret, og hvis en angriber scorer ofte, så hjælper det naturligvis også holdet.

Den danske angriber fortæller desuden, at han føler sig ovenpå igen, efter han over de seneste år har haft flere skadesproblemer.

St. Pauli er efter syv runder næstsidst i 2. Bundesliga.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. januar