Luk

Utilfreds Modric: Spørger ikke til vores helbred

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Levante
La Liga (30/01)
Oddset 1,33 5,50 8,20
bet365 1,33 5,50 7,50

Real Madrids Luka Modric mener, at der spilles for mange kampe og efterspørger et større fokus på spillernes helbred. 

Er man en af de heldige spillere, der både repræsenterer landsholdet og spiller i en klub, hvor der også er europæiske turneringer på menuen, så er der rigeligt med kampe at spille for tiden. 

Det er tilfældet for Real Madrids Luka Modric. 

- Det er sandt, at der er for mange kampe. Hver tredje dag er der kampe med landshold, i Europa eller i La Liga. Vi lever i en meget kompliceret tid, og der er ingen, der spørger til spillernes helbred, siger han på pressemødet forud for kampen mod Inter. 

Om det også har kostet i forhold til præstationerne på banen, kan man kun gisne om, men Luka Modric erkender i hvert fald, at spillet ikke har været godt nok.

- Det er sandt, at vi ikke er konsistente nok, men vi har også vist gode ting. Nogle gange er det svært for os at spille uden fans, men jeg tror, vi kommer til at forbedre os, så vi får en god sæson. 

Real Madrid gæster onsdag aften Inter i Champions League. 

 


Af Andreas Roesen

4 kommentarer

Aussie 14:47          
Nu har klubberne jo mere end 11 spillere! Hvis han mener at hans helbred er i fare, må han vel tale med klubbens træner og læger om at der bør roteres mere?
Lasse599 16:43          
Klubberne har trupper på 25-30 mand...

Så må de jo bare rotere noget mere - det kan man altså ikke få ondt over.
Det er jo klubben selv, der driver rovdrift på spillerne, hvis de bruger de samme hver gang...

Rotation er ordet - og så er det jo bare den klub der er bedst til det, som kommer længst uden skader...
Jimsys 17:32          
Det er så nemt at skyde hans ord ned.

Klubberne har mindre indtægt end normalt, det melder de store klubber jo også ud med, så det er ikke nok barer at have 25-30 spillere for en træner vil jo normalt spille med de bedste.

Drop ligegyldige kampe og tænk mere på spillerne - evt. så lav et loft over hvor mange kampe spillerne må spille pr. sæson.

Mange spiller jo i dag på piller og det kunne jo også være rat at spillerne en dag kan spille lidt med deres børnebørn.
Aussie 00:12          
Drop ligegyldige kampe og tænk mere på spillerne - evt. så lav et loft over hvor mange kampe spillerne må spille pr. sæson
Den kan klubberne sikkert også godt være med på, så længe spillerne som modbetaling går med til et loft over lønnen pr. sæson... Men det er nok ikke det spillerne leder efter ;)

Så længe spillernes lønninger stiger og stiger og stiger, vil der være pres på hvor mange kampe/turneringer der skal spilles for at finansiere disse!

De to ting vil altid hænge sammen!
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar