Luk

Utilfreds Mourinho: Winks er alt for ærlig

| Europa League | 7 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Ludogorets 4-0
Europa League Gruppe J
16' 1-0 Vinicius
34' 2-0 Vinicius
63' 3-0 Harry Winks
73' 4-0 Lucas Moura

Jose Mourinho mener, Harry Winks er for ærlig, når han indrømmer, at den vanvittige scoring mod Ludogorets ikke var det, han forsøgte.

Tottenham bankede torsdag Ludogorets med 4-0 i Europa League, og her stjal midtbanespilleren Harry Winks mange af overskrifterne.

Midtvejs i anden halvleg tæskede han til bolden, som fra stor afstand strøg i kassen via undersiden af overliggeren, men efterfølgende indrømmede Winks, at drømmemålet ikke var helt planlagt.

- Jeg ville elske at stå her og sige, at jeg gik efter målet, men jeg er nødt til at være ærlig og sige nej. Jeg så 'Gaz' (Gareth Bale, red.) løbe i dybden. Men jeg tager målet i sidste ende. Det er et stykke tid siden, at jeg har scoret, men jeg er glad for den måde, vi spillede på, lød det fra Winks efter kampen.

Spørger man Tottenham-manager Jose Mourinho, er Winks alt for ærlig med den udtalelse.

- Han er for ærlig. Jeg er ikke tilfreds med ham. Med sådan et mål er man nødt til at sige, at det var meningen, men han er en god knægt. Han er ærlig, siger Mourinho ifølge engelske BT Sport med et smil.

Tottenham har ni point efter fire kampe i Europa League-gruppespillet.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

bruger 151464 07:29          
Med ærlighed kommer man nu engang længst.....
Bender 07:32          
Enig med Mourinho. Det er næsten for ydmygt. Havde Winks intet sagt, så ville jeg aldrig havde tænkt på, at det ikke var et bevidst forsøg. Vildt, men tydeligvis heller ikke umuligt. Nu feser det hele lidt ud i ingenting.
km2014 08:09          
Nu var Mourinho ik utilfreds. Han udtrykte sig utilfreds MEN MED ET SMIL...altså man laver sjov...hvor skal alt med Mou drejes til noget negativt
Tottenhamfan100 08:19          
Nu var Mourinho ik utilfreds. Han udtrykte sig utilfreds MEN MED ET SMIL...altså man laver sjov...hvor skal alt med Mou drejes til noget negativt
Jeg er tilbøjelig til at være enig. Mou har ved Gud sagt og gjort mærkelige ting i sin karriere, men der er en stor forskel på Mou i dag og Mou før han var i Utd. Dette har intet med med Man Utd at gøre, men efter han blev fyret i Utd tog han en pause fra fodbold. Siden han startede i Tottenham har han virket mere rolig og velovervejet end han har gjort tidligere. Han må have brugt sin pause på at tænke lidt over tingene. Det har medierne bare ikke lige opdaget og det synes jeg ikke er helt fair.
mikkelcp 09:21          
Jeg synes tilgengæld det er hammergrineren, at se hvor kreative overskrifter der kan laves, på baggrund af hans oftest helt uskyldige udtalelser. Man tænker tit, at det var alligevel godt twistet!
KiksetIndspark 13:06          
Helt enig. Medierne elsker United og hader Mourinho. Derfor skal der konstant køres spin.
Zaptech 13:12          
Medierne elsker at skrive om United, korrekt. Mous udtalelser er altid blevet taget ud af kontekst, eller været igennem den journalistiske vridemaskine, uanset hvor han har været.
Torsdag 28. januar