Luk

Utilfreds Niels F: Kunne have skiftet alle 11

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 0-0
Superligaen Grundspil

Niels Frederiksen er særdeles skuffet over Brøndbys indsats i første halvleg mod Randers. Jeg kunne have skiftet hele holdet, men nøjedes med tre, siger han.

Et velspillende og godt organiseret Randers-mandskab dæmmede fuldstændig op for Brøndby i første halvleg af torsdagens 0-0-duel på Vestegnen.

Niels Frederiksen lagde efter kampen ikke skjul på sin utilfredshed med præstationen i de første 45 minutter, som ifølge Brøndby-træneren meget vel kan være sæsonens dårligste.

- Det nærmer sig vel. Nu kan jeg ikke lige stå her og redegøre for alle kampene, men det, man skal huske på, er, at det har lidt med modstanderen at gøre, og så har det en hel del med os selv at gøre. Det er klart, at Randers forsvarede sig rigtig godt, arbejdede stenhårdt i deres pres og var gode til at sætte tryk på vores boldholder.

- Når vi så kombinerer det med, at den kvalitet, som vi skulle have haft på bolden, ikke var til stede, og vi måske også manglede lidt bevægelse og løb for hinanden, så blev det samlet set et rigtig skidt udtryk i første halvleg, siger Niels Frederiksen.

Tre mand blev pillet ud

I pausen pillede Brøndby Michael Lumb, Simon Hedlund og Lasse Vigen ud og erstattede dem med Oskar Fallenius, Anis Ben Slimane og Josip Radosevic.

Niels Frederiksen følte dog, at han kunne have skiftet alle mand.

- Vi skiftede tre spillere, og jeg kunne have skiftet hele holdet efter første halvleg, vil jeg sige, men jeg nøjedes med tre. Vi ændrede også lidt system, og jeg synes, det blev bedre i anden halvleg, uden at det på nogen måde blev prangende, siger cheftræneren.

Udskiftningerne var vel også et tegn på, at du var stærkt utilfreds med første halvleg?

- Ja, det var vi, og det var spillerne også. Jeg tror ikke, der var én eneste spiller, der var i tvivl om, at det var en dårlig præstation i første halvleg. Det gode var jo, at der stadig stod 0-0, og at vi havde 45 minutter til at gå ud og gøre det bedre. Det gjorde vi også uden dog at få scoret, siger Niels Frederiksen.

Pointdelingen mod Randers betød, at Brøndby forblev på andenpladsen med ét point op til FCM.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Slettet(171500211404) 12:08          
Den præstation kan vel kun falde tilbage på NF og træner-teamet.

Det er jo langt fra første gang man ser et hold spille under niveau i en kamp, men det må vel være noget med optakten, spændingsniveauet, det psykologiske osv. for det var jo tydeligt at de slet ikke kunne spille sig ud af presset, var ringe i dueller, og de flest havde fået støvler med trampolin skid på osv.

Shit en sløj omgang.

Juniorx 13:35          
Nu er jeg ikke BIF fan, men var det min klub der havde en reel offday og slap afsted med 1 Point ville jeg sgu være ok tilfreds. Det kendetegner jo BIF under NF at de ikke falder total sammen, som de gjorde for år tilbage på deres sjøje dage.

Eftersom man vælger at bruge mange talenter (og Lumb) er der jo en Risiko for at man rammer en skidt dag engang imellem.

Men alle klubber må da sidde og tænke, lad os stille os tilbage og lade Jung Eller ham Nordmanden føre bolden frem.
Børkeiet virker som det vildeste fejlindkøb siden Gammelby, shit en teknik :-)
Slettet(570902211204) 13:51          
Jung er sgu fin nok på bolden, så det tror jeg ikke nogle klubber tænker, tværtimod.

Men i første halvleg var det som om de blev lullet lidt i søvn, når Randers stod lavt, og så var helt stressede, når de kom i pres. Derpå pressede man selv som hovedløse høns.
Anden halvleg var bedre fordi man spillede med mere fart og energi, men mest fordi Jobbe fandt og fik pladsen på siden. Man mangler måske også lidt Pavlovic i sådan en kamp, som kan give en helt anden taktisk dimension i spillet.
Duknukem 17:06          
Det er jo langt fra første gang man ser et hold spille under niveau i en kamp, men det må vel være noget med optakten, spændingsniveauet, det psykologiske osv. for det var jo tydeligt at de slet ikke kunne spille sig ud af presset, var ringe i dueller, og de flest havde fået støvler med trampolin skid på osv.
Første gang i sæsonen at et hold fuldstændig ændrer taktik med det formål at lukke ned for Brøndbys spidskompetencer, så ikke overraskende at Brøndby havde svært ved at løse den udfordring. Jeg synes man foretog nogle gode ændringer til anden halvleg, hvor spillet blev langt bedre og man ligeså godt kunne have taget de 3 point.
Fredag 16. april