Luk

Utilfreds Schwartz: Skal være bedre på bolden

| 3F Superliga | 2 kommentarer
Utilfreds Schwartz: Skal være bedre på bolden
Foto: Getty Images

Ronnie Schwartz siger til TV3 Max, at Silkeborg-holdet skal være bedre på bolden efter 2-2-kampen mod Esbjerg.

Silkeborg gik for tredje kamp i træk fra banen med point, men ligesom de to foregående kampe sluttede søndagens opgør mod Esbjerg uden vinder.

Det skuffer Ronnie Schwartz, der for anden kamp i træk formåede at komme på måltavlen. Han er utilfreds med præstationen på trods af det ene point, siger han til TV3 Max.

- Jeg føler ikke, at vi i dag levede op til vores forventninger i forhold til at spille med bolden. Det blev alt for hektisk. Vi ville gerne have haft de tre point, og jeg synes, at vi var meget godt med langt hen ad vejen. 

- Så scorede de på et frispark - og det var godt sparket ind - men langt hen ad vejen synes jeg, at vi er godt med. Men vi vil gerne være bedre på bolden, siger han til tv-kanalen.

Angriberen siger, at holdet lavede mange dumme boldtab, når de første bolden frem. Det ærgrer ham, for han følte, at der var plads til at gøre ondt på Esbjerg-defensiven.

- Vi formåede ikke at gøre det 100 procent, og så blev det uafgjort. Det er bedre end nul point, siger Schwartz og slår fast, at holdet fortsætter med at knokle for sæsonens første sejr.

Silkeborg ligger sidst i Superligaen med tre point efter syv kampe.


Af Jonas Sand
Søndag 15. september
Lørdag 14. september