LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Utrolige Messi strålede i overlegen derbysejr

| La Liga | 27 kommentarer
Utrolige Messi strålede i overlegen derbysejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Espanyol - Barcelona 0-4
Primera Division
17' 0-1 Lionel Messi
26' 0-2 Ousmane Dembélé
45' 0-3 Luis Suárez
65' 0-4 Lionel Messi
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
FC Barcelona slog lørdag aften bysbørnede fra Espanyol med overbevisende 4-0. Lionel Messi brillerede med to fremragende scoringer på direkte frispark.

Lørdagens sene La Liga-opgør bød på et vaskeægte lokalbrag mellem Espanyol og FC Barcelona.

Barcelona-træner Ernesto Valverde kunne glæde sig over, at Luis Suarez var blevet klar til kampen, og han dannede offensiv trio sammen med Ousmane Dembele og Lionel Messi, og de tre skulle alle få en hovedrolle.

Efter 17 minutter fik Barcelona frispark på kanten af feltet, og som den største selvfølgelighed krøllede Lionel Messi bolden over muren og op i krogen. Klassemål af argentineren til 1-0 for Barca.

Mindre end ti minutter senere blev det også 2-0 for gæsterne, da Ousmane Dembele efter en flot sparkefinte sparkede bolden i kassen og udbyggede føringen for de spanske giganter.

Både Ivan Rakitic og Luis Suarez var efterfølgende tæt på at gøre det til 3-0, og i halvlegens sidste minut lykkedes det sidstnævnte.

En flot stikning af Ousmane Dembele blev tage med af Suarez, der fra en spids vinkel trillede bolden i mål til 3-0. Suveræn halvleg af FC Barcelona, der gik til pause med en overlegen føring.

Anden halvleg blev ikke bedre for Espanyol, og efter 65 minutter oplevede hjemmeholdets fans et deja vu, der fik en del af tilskuerne til at forlade stadion.

Her tog Lionel Messi nemlig endnu en gang tilløb til et frispark et godt stykke ude fra, og igen bankede han bolden i kassen på fremragende vis. Ren og skær verdensklasse af Messi.

Trods flere chancer fik kampen ikke en femte scoring, og derfor sikrede FC Barcelona sig en overlegen derbysejr på 4-0.

Med de tre point udbygger Lionel Messi og co. føringen i La Liga, så der nu er tre point ned til Sevilla og Atletico Madrid.


Af Martin Schmidt

27 kommentarer

barcaftw 22:42          
Vanvittig kamp af verdens femte bedste spiller. Hvis han fortsætter dette niveau er han vel snart verdens bedste igen? Utroligt niveau han lægger for dagen med to flotte frisparksmål (de sidste 4 sæsoner har han alene scoret flere frisparksmål end alle andre klubber i top 5-ligaerne) og en fuldstændig vanvittig assist til Dembélé.

De, der stemmer bør virkelig se mere La Liga. Godt nok var Messi fantastisk i dag, men det er vel snarere normen at han spiller på dette niveau weekend efter weekend.
Safari 22:42          
Verdens bedste slår til igen, igen. Intet nyt under solen. Arturo Vidal har været vores bedste midtbanespiller i fire kampe i træk nu, fantastisk energi og passion han medbringer. Dembele fortsætter også sin flotte lille stime, og Coutinho hører bare til på bænken, bidrager med intet som hverken kant eller midtbane.
christianlm@outlook.dk 22:43          
hehe Messi viser lige hvorfor han er verdens bedste. hold fast en latterlig god kamp fra ham af. 2 frisparksmål endda. og adskille psyco afleveringer der splittede espanyol ad. messi svarer lige på den tvivl der ka være, om hvem der er bedst.;)
Mr P. Ness 22:43          
Shit en kamp af Messi. Espanyol kunne ingenting gøre.
God kamp af Dembele, Vidal, Busquets og Semedo også synes jeg.
TheFischers 22:43          
Endnu en vild kamp fra Messi denne sæson. Dembele og Vidal gjorde det også fornuftigt. Vidal knokler virkeligt for holdet, hvilket er rart at se, og Dembele begynder at lykkes med mere og mere, hvilket er godt for hans selvtillid og forhåbentligt noget, der gør, at han begynder at tage sit ansvar lidt mere seriøst.

Forstår dog ikke, hvorfor man giver Denis Suarez spilletid, når vi har Alena siddende på bænken. Alena er fremtiden - ikke Denis Suarez - så hvorfor ikke give ham alle de minutter, vi kan, når vi har ham med i truppen. Denis Suarez ryger jo alligevel inden alt for længe - han er tydeligvis ikke en del af Valverdes planer for holdet og han har selv ved flere lejligheder været ude og udtale, at han er utilfreds med spilletiden. Når Arthur er tilbage, så er det ganske enkelt slut med spilletid for ham. Lad os dog bruge vores få, dyrebare spilleminutter i de store kampe (læs: La Liga og CL) på spillere, som har en fremtid i klubben. Jo mere spilletid Alena kan få med førsteholdet, desto bedre.
skumbananen 22:43          
Verdens 5. bedste...pff...ballon d´or har tabt alt troværdighed!
Hammeren 22:44          
Dem som stemte Messi ind som verdens 5 bedste spiller i 2018. Gid i må skamme jer over jeres idioti. Det kan godt være at I har jeres mening om hvilke titler er mest "værdifulde", men fodbold har i ikke forstand på.

Lige som de sidste 3 år spller Messi endnu en fantastisk kamp med 2 mål + 1 assist + 2 assist til 2 100% muligheder som bliver brændt.

En negativ ting for Barcelona er at Coutinho kommer ind og spiller en så ringe kamp, hvor Barcleona har 100% styr på tingene.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april