Luk

Utvetydig Jon Dahl: Vi skal have guld i år

| Allsvenskan | 1 kommentar
Utvetydig Jon Dahl: Vi skal have guld i år
Foto: Malmö FF

Infoboks

Wolfsburg - Malmö FF
Europa League Slutspil (20/02)
bet365 1,57 4,20 5,50
NordicBet 1,60 4,15 6,40
Oddset 1,55 3,95 6,00
YouBet 1,57 3,95 6,20

Jon Dahl Tomasson lægger ikke skjul på, at Malmö FF's helt store mål for sæsonen er at vinde Allsvenskan.

Efter en hæsblæsende og nervepirrende guldkamp måtte Malmö FF i november sande, at det blot blev til sølvmedaljer i 2019.

Sidenhen har Jon Dahl Tomasson erstattet Uwe Rösler på trænerposten, og danskeren er ikke i tvivl om, hvad målet for sæsonen 2020 er.

- Det er klart, at det, vi sigter efter, er enkelt; vi skal have guld i år. Jeg vil vinde alle kampe. Jeg er meget målrettet som menneske, og fodbold handler i sidste ende om at vinde kampe. Det skal overføres til spillerne, siger Jon Dahl til Kvällsposten.

- Det er en fantastisk trup, vi har. Det er en gruppe superfine gutter, som har gjort det fantastisk på det seneste og har en masse erfaring, som jeg er glad for. Nu får vi desuden en ny spiller ind i Isaac Kiese Thelin.

- Vi har trænet en uge, og hvis jeg sammenligner med eksempelvis hollandske spillere – det er der, jeg har været mest, men også sammenlignet med andre lande – så er de virkelig disciplinerede her. Der er en god kultur, og det kan jeg rigtig godt lide, lyder det fra Jon Dahl.

Malmö FF åbner den nye sæson ude mod Norrköping til april, men har inden det to Europa League-kampe mod Wolfsburg.


Af Martin Schmidt
Mandag 17. februar