Luk

Uvant skotte i Bologna: Det er vanvittigt

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Bologna - AC Milan
Serie A (23/10)
Oddset 3,55 3,65 2,00
bet365 3,80 3,50 1,95

Skotske Aaron Hickey formåede i sidste Serie A-runde at score sit første mål for Bologna, og dermed er han blevet en del af en lille klub af skotske spillere med mål i støvlerne i Italien.

Musikeren Sting skrev i 1987 nummeret 'Englishman in New York', men nu er det måske blevet tid til en ny version kaldet 'Scottishman in Bologna', da Aaron Hickey er stemplet ind i Serie A-klubben.

Den 19-årige skotte har været i klubben siden 2020, hvor han kom til fra Hearts, og i den seneste runde formåede han at score sit første mål i Bologna-trøjen, da det blev til 2-2 mod Genoa i Serie A.

Det har naturligvis skabt stor glæde hos Hickey, der nu er blevet en del af en fornem klub sammen med Graeme Souness, Joe Jordan og Denis Law, som er de eneste fra Skotland, der har scoret i Serie A.

 - Det er vanvittigt. Jeg scorer normalt ikke mange mål, og spillere fra Skotland kommer normalt ikke til Italien. At være i selskab med navne som Souness og Joe Jordan er en stor bedrift for mig.

- Alle mine kammerater har sendt sms'er for at sige godt gået, og jeg har fået et par beskeder fra mine gamle trænere i Hearts, som lykønsker mig, ligesom hele min familie også har gjort det. Jeg er stolt, udtaler Aaron Hickey ifølge BBC Sport.

Den 19-årige venstrebacks mål mod Genoa var den første Serie A-scoring af en skotte i 35 år. Aaron Hickey har kontrakt med Bologna frem til sommeren 2024.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

SlavojSizek 06:42          
*Scotsman
Mandag 18. oktober