Luk

Uvante skytter sikrede BIF-sejr i Horsens

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Rodolph Austin og Christian Nørgaard blev de overraskende målscorere, da Brøndby rejste sig efter nederlaget til FC Nordsjælland og hentede en 2-0-sejr ude mod AC Horsens.

Efter nederlaget til FC Nordsjælland i seneste spillerunde skulle Brøndby forsøge at komme tilbage på sejrssporet søndag eftermiddag. De blå-gule var rejst vestpå for at møde AC Horsens.

Bo Henriksens mandskab havde åbnet foråret med tre kampe uden sejr og skulle hente tre point, hvis de skulle holde liv i det efterhånden spinkle top seks-håb.

I en uskøn første halvleg var det Brøndby, der tog greb om kampen efter omkring et kvarters spil. Zsolt Kalmar slog et frispark ind i feltet, hvor Rodoplh Austin var fuldstændig fri og headede Brøndby på 1-0. Målet var Austins tredje for Brøndby, men andet på få dage efter træfferen mod Marienlyst i midtugen.

Et par minutter senere var Brøndby på 2-0, da Horsens-forsvaret ikke fik clearet en løs bold. Christian Nørgaard tog bolden til sig og sparkede den fladt i nettet, og så var Brøndby allerede godt på vej mod sejren.

Tomålsføringen holdt også til pausen, hvor Alexander Zorniger formentlig havde mindet sine spillere om det sidste møde mellem de to hold. Der var Brøndby også foran med to, men Horsens fik kæmpet sig til 2-2.

Tyve minutter før tid var Horsens lige ved at bringe spændingen tilbage i kampen. Et hjørnespark blev snittet til bagerste stolpe, hvor Finnbogason fra en helt fri position headede forbi mål.

Horsens kæmpede for at komme tilbage i kampen, men de kom ikke tættere på at reducere end Finnbogasons chance. Dermed endte det med en 2-0-sejr til Brøndby, der strammer grebet om andenpladsen.

Resultatet betyder også, at Horsens ikke længere kan nå top seks og må indstille sig på en plads i nedrykningsslutspillet.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Peter Miles

13 kommentarer

#Mexes 17:55          
Ret nemt for Brøndby
pibbles|FCBayern 17:56          
Hold da kæft dommerne var ringe. Der var slet ikke en tydelig linje i noget af det der blev foretaget.

Men dejligt med en sejr på en lortebane.
Hidetoshi 17:58          
Pinlig pinlig pinlig liniedommer !
piben 18:53          
Man kunne have frygtet for en ny ACH - nedsabling på hjemmebane efter de to hurtige BIF mål i første halvleg. Så galt gik det heldigvis ikke.

Men vi skal være mere end tilfredse, hvis vi stadigvæk har et superligahold i Horsens når sæsonen er slut.
Gustav09 19:06          
@piben, det er jeg enig i, det ser skidt ud.
Tommy Poulsen 19:20          
Vil i da stikke piben ind! Vi er enige om at vi har et nedbrud på fem minutter, hvor Brøndby scorer deres to mål, men foruden det kan jeg ikke se hvad der berettigede til at dødsdømme os efter den indsats! Vi har bolden over 50% for første gang i uendelige tider, og holder bolden i gang foran straffesparksfeltet. Skarpheden mangler så i dag, men det er måske ligeså meget et signal om at der rent faktisk er forskel på de to hold på banen. Vi skal ikke sammenligne os med BIF og FCK, det har vi jo vidste hele tiden. Og på den baggrund er jeg positiv ovenpå dagens indsats.
Bruun 19:24          
@Tommy

Selvfølgelig skal ACH ikke måles med FCK og BIF. Men hvad så med SIF og OB?

ACH har lige tabt i Silkeborg, og spillet en (heldig) uafgjort med OB. Syntes det er begyndt at se svært ud, efter et godkendt efterår.
Onsdag 11. december
Tirsdag 10. december