Luk

Uventet opsigelse i Roskilde: Ikke klar til mig

| 3. division | 16 kommentarer

Infoboks

Michael Jørgensen begrunder sin opsigelse i FC Roskilde og siger, at jo flere spørgsmålstegn, der blev sat, jo mere blev han klar over, at de ikke var klar til ham alligevel.

FC Roskilde stormer mod oprykning i 3. division, men tirsdag kom en overraskende melding fra det suveræne tophold.

Cheftræner Michael Jørgensen har nemlig valgt at sige op, hvilket direktør René Christiansen til bold.dk efterfølgende kaldte en overraskelse, men han ville ikke forklare, hvad der præcis lå bag opsigelsen.

Hovedpersonen kommer nu med sin udlægning.

- Jeg kunne ikke se mig selv i et-to-tre år frem i FC Roskilde, hvor jeg ikke kunne komme til at gøre det på min måde. Og grunden, til at det så lige er nu, jeg har sagt op, er, at min energi er væk, siger Michael Jørgensen til sn.dk.

Han understreger, at det ikke er nogen i FC Roskildes skyld, og at han holder af dem alle.

- Men de er også underlagt et system, hvor alle skal træne og gøre, som der står i DBU-bøgerne, og jo flere spørgsmålstegn der blev sat, jo mere blev jeg klar over, at de ikke var klar til mig alligevel, siger den afgående cheftræner.

Michael Jørgensen overtog roret i FC Roskilde i januar 2021 og forlader klubben på en førsteplads i 3. division med 33 point for 14 kampe.

For nu overtager Mike Mortensen, Lasse Sørensen og Mark Leth Pedersen trænergerningen i årets sidste tre turneringskampe. 


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Pikken 08:32          
Sgu en underlig udmelding
Islandboy 08:43          
Nyt job - SønderjyskE måske?
Kurbis 08:45          
Men de er også underlagt et system, hvor alle skal træne og gøre, som der står i DBU-bøgerne
Mystisk formulering

Kunne måske være et bud på ny træner i AC Horsens
Jensen99 09:02          
AC Horsens har ikke råd til at skille sig af med JBA. To trænerfyringer inden for to år har været en dyr omgang.
-V- 09:03          
alle skal træne og gøre, som der står i DBU-bøgerne
Det skal alle klubber i de danske divisionssystemer.

Det lyder som en skæv, forceret forklaring.
To Madeira 09:20          
Jeg har stor respekt for, at man forlader en koncern, virksomhed eller fodboldklub, hvis man har nogle visioner og tilgange, som man ikke ser det muligt at realisere. Det viser noget om ens ambitioner, forestillinger og tro på egne evner. Men jeg forstår heller ikke den del med, at klubben jo er underlagt nogle ting fra DBU, for så vil han vel løbe ind i de samme udfordringer, lige meget hvor han tager hen. Eller læser jeg det forkert?
poh 09:31          
Han siger han ikke kunne se sig selv i klubben i 2-3 år frem. Men han er sjældent mere end 2-3 måneder i en klub, så det klinger unægteligt lidt hult. Divisionernes største diva på sidelinjen.

Mon ikke han skal tilbage til Tingbjerg?
Tirsdag 18. januar
Mandag 17. januar