Luk

Uventet PC-exit har fremrykket AGF-ansættelse

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 3,95 3,70 1,80
Oddset 4,20 3,85 1,75

Jacob Nielsen fortæller, at Peter Christiansens opsigelse har gjort, at ansættelsen af Jesper Ørskov er blevet fremrykket, efter aftalen har været på plads i et stykke tid.

AGF har mandag præsenteret ny talentchef i form af den tidligere agent Jesper Ørskov, der tiltræder den 15. december.

For nylig meddelte AGF, at sportschef Peter Christiansen har sagt op, fordi han skifter til FC København senest til april, og den nyhed fremrykkede ansættelsen af Jesper Ørskov, fortæller direktør Jacob Nielsen.

- Aftalen med Jesper Ørskov har været plads i et stykke tid. Men med Peter Christiansens uventede afgang forleden er det ekstra belejligt, at Jesper nu bliver en del af vores organisation, for han bliver en værdifuld sparringspartner for mig i det kommende transfervindue, indtil vi har en ny sportschef på plads. 

- I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Jespers snart tidligere arbejdsgiver i People In Sport for et godt samarbejde, hvor vi har kunne fremrykke processen, så Jesper kunne starte tidligere end ellers planlagt. 

- På den måde er timingen også god, og vi glæder os til at byde Jesper velkommen, siger Jacob Nielsen til AGF's hjemmeside.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Jillionaire 10:27          
Mon ikke det er et tegn på FCK får PC før tid så han allerede nu sammen med Thorup kan sættes deres aftryk på transfers
Kompis 10:35          
Jillionaire: Nu er PC jo suspenderet, så denne ansættelse kan nok ikke bruges til at udlede noget om PC starter tidligre i FCK. Tror dog også PC starter før, men det må FCK punge ud for. Det er for FCK ret vigtigt at få PC ind inden transfervinduet.
Aussie 10:36          
Hvorfor? AGF ville jo ikke have brugt PC i januarvinduet alligevel! Med mindre FCK hiver læderet op af lommen, har AGF vel stadigt ingen motivation for at hjælpe en konkurrent med at blive bedre?
Bobby Wrenøe 11:23          
AGF er vel bare interesseret i at komme af med lønkronerne ASAP ???

at holde på PC betyder de skal fodre hans bankkonto - og de risikerer at han sidder og laver lommearbejde for FCK imens AGF betaler hans løn.

De har jo konkluderet, at han ikke er egnet til at assistere AGF i det videre forløb og derfor er suspenderet fra kommende transferaktiviteter.

Ingen har interesse i at han forbliver i AGF - og at forlange transfergebyr på ham ville være det værste fodskud :-)
BoroDane 11:28          
Det kommer vel i høj grad an på hvilke spillere man har linet op til januar. Hvis man allerede har et par forstærkning i pipeline som man er bekymret for at PC i stedet tager med til FCK, så er det vel fint at man ikke gider risikere det. Jeg håber da han har respekt nok for AGF og sin ven Jacob Nielsen til at han ikke vil arbejde ulovligt for FCK.

Og så kommer hele spørgsmålet om at klæde en konkurrent bedre på. Hvorfor skulle AGF dog have interesse i at forbedre FCK´s arbejdsvilkår. Det er jo en direkte konkurrent og top-6 er i forvejen utrolig tæt.
Steen A 12:49          
@BoroDane:
Jeg kan slet ikke se, at der skulle kunne blive et sammenfald mellem spillere som AGF og FCK er interesseret i at hente pt. FCK er ikke et sted, hvor unge udviklingsspillere vil kunne gøre en forskel (og selv hvis der var, så foretrækker FCK at betale 15-20 mio i stedet for at hente dem billigt). Men FCK har brug for ledertyper til en helt anden pris og så i øvrigt at få ryddet op i truppen.
BoroDane 13:14          
Steen; jeg er da umiddelbart helt enig. Af den årsag skriver jeg også, at det kommer an på hvilke spillere, AGF har interesse i at hente til januar. Det er da bestemt ikke utænkeligt, at PC kan have fundet et rigtig spændende emne, som kunne blive en succes i København. Men det er klart, at de to klubber for det meste handler på vidt forskellige hylder. Men det handler nok i lige så høj grad om, at man ikke bare vil hjælpe en konkurrent.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar