Luk

Værdifuld Vallecano-midt forlænger i klubben

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Villarreal - Rayo Vallecano
La Liga (12/12)
Oddset 1,77 3,70 4,60
bet365 1,75 3,75 4,50

Rayo Vallecano har mandag offentliggjort kontraktforlængelsen med den spanske midtbaneslider Oscar Valentin. Parterne har aftale på hinanden frem til sommeren 2025.

Rayo Vallecano har fået en flot start på tilværelsen tilbage i den spanske La Liga, hvor de inden landskampspausen ligger nummer seks i tabellen.

I weekenden blev deres stime som ubesejret i fem kampe i streg så brudt med et bittert 0-1-nederlag i Osasuna efter en overtidsscoring, men positive vinde blæser over den spanske oprykkerklub.

Mandag har klubben så offentliggjort kontraktforlængelsen med den 27-årige midtbanemand Oscar Valentin, som har sat sin underskrift på en aftale frem til sommeren 2025.

Det oplyser klubben på sin Twitter-profil.

Valentin var med til at føre klubben tilbage i La Liga sidste sæson og er som regel altid en del af klubbens kampe enten fra start eller bænken. 

Vallecano har forud for sæsonen blandt andet forstærket sig med den colombianske bomber Radamel Falcao, som med sine tre scoringer har bidraget til, at oprykkerklubben er den næstmest scorende i ligaen indtil videre i denne sæson.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december