Luk

Vagter måtte overvåge Bergs hus: Helt sygt

| Sverige | 2 kommentarer

Infoboks

Marcus Berg fortæller om det had, han blev udsat for i forbindelse med sommerens EM, og hvad det har haft af konsekvenser for ham og hans familie.

EM i sommer blev punktummet for Marcus Bergs flotte landsholdskarriere for Sverige, men det blev langt fra, som han drømte om.

I løbet af slutrunden blev Berg udsat for massevis af hadefulde beskeder, fordi han brændte en stor chance i gruppekampen mod Spanien.

Det blev politianmeldt, og det endte sågar med, at Marcus Bergs hus i Göteborg måtte overvåges af vagter. Det fortæller han om i et interview med svenske GP.

- Folk forstår ikke. De synes: 'du spiller fodbold, du er professionel, du tjener penge, du misser sådan en chance, og så kan man skrive hvad som helst'. Det fungerer ikke sådan. Det er helt sygt. Forældre, søskende, kone og børn. Det bliver så meget større, end at man bare får en kommentar på nettet.

- Jeg kan tage det. Jeg lå på et hotelværelse i Spanien. Jeg ved, hvad jeg er gået igennem. Jeg ved, når det går godt eller dårligt. Jeg ved, at jeg skulle have scoret. JEG VED DET! Forstår du?

- Skriv at jeg er den dårligste, og jeg kunne ikke være mere ligeglad egentlig, men når det påvirker folk rundtomkring en... Det var derfor, jeg var med, da forbundet sagde, at vi anmelder det, siger Marcus Berg.

35-årige Marcus Berg, der i sommer vendte hjem til IFK Göteborg, nåede 90 landskampe og 24 mål for Sverige.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december