Luk

Valencia raser over Barca-straffe og VAR

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Valencia 3-1
La Liga
5' 0-1 José Gayà
13' 1-1 Ansu Fati
41' 2-1 Memphis Depay
85' 3-1 Philippe Coutinho

Valencias cheftræner forstår intet af, at Barcelona fik tilkendt straffespark i situationen. Jeg forstår ikke på nogen måde, hvorfor VAR eksisterer så, siger han.

Valencia kom tidligt foran, men endte med at tabe 1-3 på Camp Nou søndag aften.

Kort før pausen fik Barcelona tilkendt et straffespark, som Memphis Depay udnyttede, men det er Valencia-træner Jose Bordalas uforstående overfor.

Valencia-lejren mener, at Jose Gaya ramte bolden og ikke Ansu Fati, som dommeren og VAR tilsyneladende vurderede.

- Straffesparket blev afgørende, for kampen var meget lige, og det var ikke et straffespark, siger Boardalas ifølge Football Espana og fortsætter:

- Jeg har set det igen efter kampen. På banen fortalte Gaya mig, at han klar rørte bolden, og vi var i stand til at tjekke det.

- Det var en afgørende sekvens, og jeg forstår ikke på nogen måde, hvorfor VAR eksisterer, hvis det er et straffespark. Vi kan ikke forstå det overhovedet, og vi har selvfølgelig forargede.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

AdoDeLuxe 09:14          
Fuldstændig latterligt at man ikke kigger på VAR.
Gaya prikker bolden først, simpelt, om han gøre det forfra, bagfra eller fra siden er ensbetydende, han prikker den først.

Den ene dag kigger VAR på alt, andre dage er det som om de ikke engang har det.
Det som om nogen enkelte dommer føler sig hævet over VAR og ikke engang gider kigge på det, da de ikke vil indrømme deres fejl.
Dorbjenen 10:03          
Tja… nu har jeg ikke noget i klemme ift. nogle af holdene, men jeg har lige set situationen, og ja, Gaya prikker bolden først, men det betyder faktisk noget, at det er en tackling bagfra. I og med at han rammer Fatis støtteben, så skal tacklingen vurderes som hensynsløs eller voldsom, og så er der frispark. Eller straffe i dette tilfælde. Det er en farlig situation for angriberen, som forsvaren skaber. Så den er god nok - om man Ian lide reglen eller ej, så dømmer dommeren korrekt.
RossiTottiHertz 10:20          
Der er jo straffe - manden springer ned i benene på Fati og rammer både bold og mand.
sacrabosco 10:51          
Men ja, uanset om der er straffe eller ej, så må dommeren selvfølgelig tjekke det efter på det skide VAR, som sandelig ellers bruges i tide og utide. Hvorfor dog ikke i det her tilfælde? Jeg forstår træneren (omend det nok ikke nytter meget at han henviser til sin forsvarsspiller, som naturligvis ikke havde rørt manden, om han så end lå tilbage i 5 dele).
Mdeden 10:53          
Forsvarsspileren tager en chance, går han ikke ned i tacklingen, så scorer Fati helt sikkert. Det er en vanvittig svær tackling at holde ren og ser heller ikke til at lykkedes helt for forsvarsspilleren

@Sacra:
Hvis var-dommerne ikke ser en klar og tydelig fejl og måske også ser straffe, hvorfor er det så dommeren skal ud og se den igen?
D.B.R. © 10:57          
Lige præcis. Dommeren skal kun ud og kigge på skærmen, hvis VAR-dommerne mener han måske skulle have dømt anderledes.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december