Luk

Valencia sælger Kondogbia til Atletico Madrid

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Valencia - Osasuna
La Liga (21/01)
Oddset 2,05 3,50 3,60
bet365 2,00 3,60 3,60

Geoffrey Kondogbia skifter Valencia ud med Atletico Madrid i La Liga.

Geoffrey Kondogbia har ikke spillet for Valencia den seneste måned, og nu skal midtbanespilleren videre i karrieren.

Valencia meddeler på klubbens hjemmeside, at de har lavet en aftale med Atletico Madrid om en transfer af den stærke midtbanemand.

- Valencia CF har lukket en aftale med Atlético de Madrid i mandags om at formalisere Geoffrey Kondogbias endelige afgang i form af en transfer, skriver klubben.

Atletico Madrid bekræfter købet af Kondogbia på klubbens hjemmeside, hvor de meddeler, at midtbanemanden tiltræder øjeblikkeligt og har fået en kontrakt frem til sommeren 2024.

 


Af Jonas Nielsen

6 kommentarer

MesutCazorla 12:34          
Til de som undrer sig: Atletico har lov til at hente Kondogbia nu, til trods for, at transfervinduet er lukket, fordi Arsenal hentede Partey på sidstedagen. Da vi aktiverede klausulen, udløste det samtidig en regel, der hedder sig, at Atletico har en måned (dvs. frem til 5. November) til at hente en erstatning.
MagnumSum 12:38          
Ja, de laver en Braithwaite :)
Aussie 12:46          
Udsalget fortsætter! :S

Men vil Hjulmand beholde Wass på højreback når han nu spiller central midtbane for Valencia? Hjulmand ville ikke høre tale om at spille Skov anderledes end i Hoffenheim!
Bastero 13:31          
Et virkelig godt køb af Atletico. Kondogbia er nok det tætteste, man kan komme på en 1:1 erstatning for Thomas Partey. Samtidig kommer Atletico ud med lidt mønt på lommen.
Arsenal betalte 50 mill. euro for TP, men ifølge den spanske avis ´AS´ slipper Atletico med en væsentlig lavere transfersum for Kondogbia. Der hersker dog lidt usikkerhed om størrelsen, som køberne angiver som 10 mill. + 2 mill. i variable + 10% af en fremtidig transfer. Kilder i Valencia hævder dog, at beløbet skulle være tættere på 20 mill. euro.
MesutCazorla 13:57          
Ja, de laver en Braithwaite :)

Det er to forskellige regler, men i princippet ja.
Spursman 22:10          
Scoop. Helt enig i, at han mere eller mindre kan erstatte Thomas 1:1. Og så til en fjerdedel af prisen.
Søndag 17. januar