Luk

Valencia sikrede pointet i ti minutters overtid

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Valencia - Getafe 2-2
La Liga
22' 1-0 Yunus Musah
56' 1-0 Thierry Correia
87' 1-1 Juan Hernández
90' 1-2 Ángel Rodriguez
90' 1-2 Damian Suarez
90' 2-2 Carlos Soler

Getafe scorede til 2-1 i fem minutters overtid mod Valencias ti mand, men hjemmeholdet scorede til 2-2 i ti minutters overtid, efter Getafe også havde fået vist en mand ud. Daniel Wass spillede hele kampen for Valencia.

I La Liga startede Daniel Wass på den centrale midtbane, da Valencia på hjemmebane tog imod Getafe.

De to mandskaber lå lunt placeret i midten af tabellen inden opgøret, så kampen var en mulighed for at få kontakt med den øverste del af ligaen.

Den målsætning kom Valencia bedst fra start med, da englænderen Yunus Musah på en omstilling løb hele vejen fra egen banehalvdel og ned i den anden ende, hvor han på kanten af feltet sparkede bolden sikkert i nettet.

Hjemmeholdet holdt deres føring til halvlegen, hvorefter de i anden halvleg måtte skrue endnu højere op for deres defensive fokus.

Efter 56 minutter fik Thierry Correia nemlig vist sit andet gule kort, da han rev sin modstander i trøjen, og det gav ekstra plads til udeholdet.

Længe så det ud til, at Getafe ikke kunne forløse den ekstra plads på banen, men i kampens sidste minutter tog det fart.

Tre minutter før tid kunne Jaume Domenech i Valencia-målet ikke holde fast i bolden på et langskud, og så stod Cucho klar til at sparke bolden i mål til 1-1.

I fem minutters overtid lykkedes det så Getafe at score, hvad de var sikker på var det vindende mål. Angel stod klar i feltet, da en ripost fra stolpen sad lige i fødderne på spanieren, som let scorede det forløsende mål til 2-1 - men dramaet sluttede ikke her.

Efter otte minutters overtid brokkede gæsternes Damian Suarez sig til sit andet gule kort og blev vist ud - men dramaet sluttede heller ikke her.

To minutter efter fik Valencia tilkendt et straffespark, hvor Carlos Soler holdt hovedet koldt og scorede sikkert til 2-2.

Flere dramatiske drejninger tog kampen dog ikke, og så kunne de to mandskaber gå fra banen med et enkelt point efter en sindsoprivende 2-2-opvisning. 


Af Lasse Rene
Fredag 22. januar