Luk

Valladolid gjorde det onde ved ti Betis-spillere

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Real Betis - Valladolid 1-2
La Liga
8' 0-0 Joel Robles
63' 0-1 Sergi Guardiola
68' 1-1 Loren Moron
89' 1-2 Oscar Plano

Betis spillede søndag aften det meste af en kamp 10 mod 11, og tabte til 2-1 Valladolid på et mål få minutter før slutfløjt.

Betis tog søndag aften imod Valladolid i La Liga-åbneren, og det skulle blive svært for hjemmeholdet, da de allerede efter otte minutter måtte se Joel Robles udvist med direkte rødt for en nødbremse på kanten af feltet.

10 mod 11 virkede kampen dog helt jævnbyrdig, og Betis fik den største chance i første halvleg, men Cristian Tellos afslutning blev reddet af Jordi Masip.

Der var spillet 63 minutter, før det første mål faldt, og det var til udeholdet.

Sergio Guardiola trak ind i banen fra højre kant og hamrede en præcis jordstryger i kassen til 1-0 fra en position uden for feltet.

Blot fem minutter efter udlignede Betis' ti mand dog, da en aflevering ind i feltet passerede to forsvarere og blev opfanget af Loren, som i fri position satte 1-1-udligningen ind.

Så var kursen sat mod uafgjort for de ti Betis-spillere, som dog i 89. minut måtte se Oscar Plano score sejrmålet til 2-1 for Valladolid, da han presset af to forsvarere modtog en bold i feltet, spandt rundt og sparkede sejren i hus. 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 15. september
Lørdag 14. september