Luk

Valladolid nedkæmpede Espanyols ti mand

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Valladolid - Espanyol 2-1
La Liga
25' 0-0 David López
77' 1-0 Sandro Ramirez
83' 2-0 Sergi Guardiola
90' 2-1 Adrián Embarba

Real Valladolid udnyttede 65 minutters overtal til at besejre Espanyol med 2-1 i La Liga. 

Espanyol kæmper en indædt kamp for overlevelse, hvor de efter en rædderlig sæson ligger sidst i La Liga. 

Søndag var de på besøg hos Real Valladolid, der ligeledes frister en tilværelse i den tunge ende af tabellen, men dog på den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Espanyols opgave blev besværliggjort af, at Raul de Tomas fortsat er ude med lyskeproblemer. Den spanske angriber har scoret i alle kampe han har spillet, siden han kom til klubben i januar. 

Nemmere blev opgaven for Espanyol heller ikke efter 24 minutter, da David Lopez modtog sit andet gule kort. Midtbanespilleren kom klodset ind i en tackling bagfra på Oscar Plano. 

Den slags koster et gult kort, og så var der marchordre til Lopez, der otte minutter havde modtaget sit første gule kort. 

Trods en mand i undertal fik Espanyol den største chance i første halvleg, da Raul de Tomas' erstatning, Jonathan Calleri kom til en hovedstødschance ti minutter før pausen. 

Den argentinske angriber fik dog ikke nok saft og kraft i hovedstødet, så Masip i målet kunne redde bolden. 

I anden halvleg begyndte Valladolid så småt at udnytte overtallet til at få overtaget på kampen. Hjemmeholdet tilspillede sig et par halve chancer, inden den forløsende scoring endelig kom et kvarter før tid. 

Den tidligere Everton-angriber, Sandro Ramirez, samlede en retur fra Diego Lopez op. Forholdsvist upresset fik han lov at lægge den til rette for sig, inden han sparkede den knaldhårdt ind ved nærmeste stolpe. 

Seks minutter senere faldt kampens afgørelse så også, da Enes Ünal kom i gennem til en friløber. 

Han tog et træk uden Lopez, som nedlagde Ünal. Dommeren lod dog spillet fortsatte, for bolden havnede for fødderne af Sergi Guardiola, som sparkede 2-0-føringen ind i det tomme mål. 

I dommerens tillægstid fik Espanyol pyntet på resultatet, da Adrian Embarba udnyttede et straffespark. 

Tættere kom Espanyol dog ikke på et comeback. De tre point øger Valladolids forspring til nedrykningsstregen til syv point. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 28. marts
Fredag 27. marts