Luk

Vallecano fik første sejr efter Granada-lussing

| La Liga | 1 kommentar

Rayo Vallecano var i målhumør søndag aften, da de satte Granada på plads med en sejr på hele 4-0 i La Liga, hvor de dermed sikrede sig sæsonens første sejr.

Oprykkerne fra Rayo Vallecano har fået en svær start på tilværelsen i La Liga, da de har indledt med to nederlag mod henholdsvis Sevilla og Real Sociedad.

Søndag aften var det så Granada, som kom på besøg på Campo de Futbol de Vallecas, men her var der ikke nogen form for gæstfrihed fra Vallecanos side af, da de fik en fremragende start på opgøret.

Allerede efter tre minutter havde Alvaro Garcia bragt hjemmeholdet foran med 1-0, da han tog et træk ind i feltet og bragede bolden mod mål. Her blev skuddet dog rettet af, så den snød Granadas Aaron Escandell inde på stregen.

Rayo Vallecano havde nu fået smag for mål, og 20 minutter senere var de så på spil igen, da Oscar Trejo sendte et straffespark ind i netmaskerne til 2-0.

Granada var i problemer og forsøgte at komme helskindet igennem første halvleg, men to minutter før pausen faldt den plan til jorden, da Randy Nteka dukkede op uden for feltet og bankede bolden i mål fra distancen. 

Dermed var søndagens La Liga-opgør stort set afgjort, men hjemmeholdet fra Madrid valgte dog at slå det sidste søm i Granada-kisten i anden halvleg.

Denne gang var det Santi Comesana, som fik nettet til at blafre, da han uden problemer kunne heade Rayo Vallecano foran med 4-0 efter 58 minutter, som også endte med at blive opgørets resultat i La liga.

Andetsteds var Cadiz tæt på en sejr, da de tørnede sammen med Osasuna, men i overtiden formåede Osasuna at vende opgøret rundt på hovedet, da de vendte 1-2 til 3-2, hvor David Garcia blev matchvinder. 

Danske Jens Jønsson sad desuden på bænken gennem hele opgøret for Cadiz.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Lampardo 22:02          
Fedt for Rayo!
Fed klub.
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober