LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Valur-danskere fik ram på Rosenborg

| Champions League | 21 kommentarer
Valur-danskere fik ram på Rosenborg
Foto: Valur
Tobias Thomsen var i oplæggerens rolle kort før tid for islandske Valur, som højst overraskende besejrede Rosenborg 1-0 i Champions League-kvalen.

Rosenborg havde i 90’erne og i starten af dette årtusinde en lang tradition for at deltage i Champions Leagues gruppespil. Onsdag aften indledte nordmændene årets Champions League i første kvalifikationsrunde i Island mod Valur.

Her var der danskeropgør for alle pengene, da Mike Jensen og Nicklas Bendtner på modsatte banehalvdel havde selskab af Tobias Thomsen og Patrick Petersen.

Især Thomsen kom til at stjæle billedet. Men inden da var det som forventet Rosenborg, som sad på begivenhederne. Kaptajn Mike Jensen kom blandt andet frem til en udmærket chance i første halvleg, som dog sluttede uden scoringer.

På den anden side af pausen var det fortsat Rosenborg, som havde lettest ved at spille sig frem til de mest oplagte tilbud.

Men nordmændene fik sig alligevel noget af en chok efter en god time. Her endte efterdønningerne af et frispark hos Tobias Thomsen, som helflugtede fra cirka 25 meter. Danskerens kanon havde retning mod målhjørnet, men prellede af på træværket.

Rosenborg baksede videre med at få scoret det vigtige udebanemål mod de islandske mestre. Chancer til trods kom det aldrig, og kort før tid var det i stedet Thomsen, som blev oplægger til Eidur Sigurbjörnssons 1-0-scoring.

Valur tager dermed et spinkelt forspring med sig til næste uges returkamp på Lerkendal,
 


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Baunsgaard
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar