Luk

Valverde: Et slag at miste Ansu Fati til Spanien

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Slavia Prag - Barcelona
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 7,00 5,00 1,40
NordicBet 7,20 5,20 1,45
Oddset 6,60 4,80 1,43
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Ernesto Valverde indrømmer ifølge Sport, at det bliver hårdt at undvære Ansu Fati, hvis den 16-årige kantspiller skal med Spanien til U17-VM.

Ansu Fati har for alvor slået sit navn fast på den store fodboldscene i de seneste uger, hvor den blot 16-årige FC Barcelona-spiller har imponeret for La Liga-klubben.

Kantspilleren forventes at blive belønnet for de positive takter ved at blive udtaget for Spanien til U17-VM. Slutrunden spilles fra den 26. oktober frem til 17. november, og derfor vil FC Barcelona være nødt til at undvære ham.

La Liga-mandskabets cheftræner, Ernesto Valverde, indrømmer ifølge Sport, at det bliver hårdt at undvære Ansu Fati, hvis det sker.

- Lad os nu se, om han bliver udtaget. De manglede at lave noget papirarbejde, og så må vi se, hvad der sker, siger cheftræneren til mediet.

- Det vil være et slag, for han er en spiller, der giver os meget. Det havde dog været et større slag, hvis det havde været i løbet af disse kampe nu. Men vi tager det roligt og ser, hvad der sker.

Ernesto Valverde siger samtidig, at Ansu Fati selv skal bestemme, hvad der er bedst for ham.

- Enhver spiller skal tage sine egne beslutninger. Han er en ung fyr, som vi skal være forsigtig med, siger FC Barcelona-cheftræneren.

Ansu Fati er født i Guinea-Bissau, men han har boet i Spanien de seneste ti år.


Af Jonas Sand

1 kommentar

maxbakketop 08:59          
Det var da et underligt tidspunkt at afholde en slutrunde.
Søndag 20. oktober