LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Valverde: Jeg fortsætter i Barcelona

| International | 13 kommentarer
Se kvindernes CL-finale lørdag: Lyon kan vinde for 4. år i træk - Barca jagter sin første titel
Avis: FC Barcelona er ét skridt fra kæmpe-transfer
Hvilket comeback var størst? Torsdagsholdet diskuterer Anfield-miraklet, Ajax-kollaps og Istanbul-triumf
Kommentator: Hvor er det rørende, at Lucas bliver helten for Tottenham
Analyse af Liverpools 4-0-genialitet: 'ALT går op i en højere enhed'
Valverde: Jeg fortsætter i Barcelona
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Valencia
Copa del Rey (25/05)
bet365 1,60 4,20 5,25
NordicBet 1,59 4,30 4,85
Oddset 1,60 4,20 4,80
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelonas Ernesto Valverde har ingen planer om at forlade klubben trods tirsdagens skuffende Champions League-exit.

Barcelona røg tirsdag ud af Champions League med et brag med et 0-4-nederlag til Liverpool, men cheftræner Ernesto Valverde har ikke mistet modet.

Valverde meldes i spanske medier ellers tæt på en fyreseddel, men han har ikke selv tænkt sig at trække sig som Barca-træner.

- Jeg føler mig stærk og har det godt. Jeg er klar til at fortsætte og har ikke tænkt mig at gemme mig. Jeg har talt med præsidenten, som altid har vist mig støtte, og det gør han fortsat, siger Valverde ifølge Marca.

- Vi er sårede, det vil jeg ikke benægte, og vi har et ansvar over for os selv og vores fans. Man kan altid tabe en Champions League-kamp, men problemet var måden, vi tabte på.

- Vi var ikke gode i anden halvleg, og det gør ondt, men vi kan ikke gøre andet end at se fremad og være klar til at tage det næste skridt.

Barcelona har sikret sig det spanske mesterskab i denne sæson og er samtidig i finalen i Copa del Rey.


Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

Maradona-Messi 08:29          
Problemet er jo ikke blot måden, man tabte på, men måden, man spiller på. Barca må aldrig være tilfreds med bare at vinde, det gode og og flotte tekniske spil skal ligeledes være der; det er jo bl.a. derfor, at det er "mere end en klub". Så hvis jobbet beholdes, er det tilbage til taktikbordet og lægge en mere teknisk fremadrettet spillestil, hvor spillerne samtidig er villige til at "dø for trøjen"... mere kræver det såmænd ikke;-)
Jesper1977 08:34          
Syntes han virker hæmmet hvis spillet ikke fungerer, han har aldrig haft de tekniske kvaliteter der ku ændre en kamp. Han har leveret flotte resultater fordi han har nogle af de bedste spillere og de jo faktisk deres skyld at resultaterne er kommet.. da de kommer bagud imod Liverpool ændrer han til 4-4-2 istedet for at angribe som Barca er bedst til, hans mandskabspleje virker populær. Men han er ikke en strateg som guardiola eller enrique, ville faktisk gerne ha en anden træner til.
Beck 09:03          
Hvis ikke et mesterskab en pokal titel, og en CL semi finale, hvor de taber 4-3 er nok til at fortsætte som træner......

Så håber jeg aldrig de ansætter en træner på en kontrakt der holder mere end et år.
ronni-lund 10:37          
Problemet er jo ikke den tabte kamp, men måden den blev tabt på. Sådan må et Barca hold aldrig se ud. De virkede skræmte og rådvilde.
Maradona-Messi 11:09          
@Beck: Det er jo det, der i mine øjne er forskellen på Barca og langt de fleste andre klubber; resultater er ikke nok, der forlanges en bestemt spillestil. Valverde har ganske vist resultaterne, men de spiller ikke, som et Barca-hold bør gøre.
Tropico 11:10          
Klubben vil ikke melde noget ud før efter pokalfinalen. Det forventes, at han fyres, da han ikke evner at bringe CL-trofæet hjem. Han har ødelagt tiki-taka med først 4-4-2 og nu ved at blive ved med at spille med spillere, der enten ikke leverer eller passer ind. Herunder især Coutinho, Dembélé der er elendige, og Vidal, der slet ikke passer ind. Jeg vil hellere have en komplet uprøvet Xavi end Valverde. Når Laporta vinder præsidentvalget til sommer, hvis Bartomeu altså tør udskrive det, så kommer der stor optimisme igen i Catalonien. Koemann er pt den største favorit til at overtage jobbet. Han har også gjort det flot med Holland.
Hynkjii 11:15          
Koeman eller Laudrup tak.
Valverde virker ikke taktisk dygtig nok til at træne en topklub
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj