Luk

Van Dijk efter 6-1-udradering: Hyggelig aften

| VM | 0 kommentarer

Infoboks

Holland leverede lidt af en massakre, da de slog Tyrkiet med 6-1 i VM-kvalifikationen. Efter opgøret var anfører Virgil van Dijk selvsagt godt tilfreds.

Det viste sig, at de hollandske tilskuere var inviteret med til noget af en målfest, da Holland spillede en VM-kvalifikationskamp tirsdag aften på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Der skulle bare gå et minut. Så stod det 1-0 til Holland, og Tyrkiet fik en mareridtsstart. Bedre blev det bestemt ikke for tyrkerne.

Et hattrick fra Memphis Depay, en storsejr på 6-1 og en fastholdelse af førstepladsen i gruppe G. Humøret var noget bedre i den hollandske lejr. 

Virgil van Dijk spillede hele opgøret med anførerbindet, og han var også ganske tilfreds med præstationen.

- Alt i alt var det en hyggelig aften. Det er der ingen tvivl om. De to næste vigtige kampe er først om en måneds tid, siger Liverpool-spilleren ifølge det hollandske medie De Telegraaf. 

Holland var foran med tre, da mandskaberne gik til pause, hvilket de altså formåede at fordoble i den anden halvdel af kampen.

- Vi skal være glade for vores første halvleg. 

- Hvis vi mistede bolden, fik vi den hurtigt tilbage efter et godt presspil. Det viste vi også mod Montenegro, lyder det videre fra forsvarsspilleren.

I den absolutte overtid lykkedes det dog Tyrkiet at finde netmaskerne. 

Cengiz Ünder reducerede, men kort efter blev kampen fløjtet af.


Af Rasmus Glud
Mandag 18. oktober