LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vanløse-bomber gjorde det af med Avarta

| Danmark | 4 kommentarer
Vanløse-bomber gjorde det af med Avarta
Foto: Getty Images
Hollandske Jack Castelijns scorede sit fjerde sæsonmål for Vanløse, da han og holdkammeraterne slog Avarta med 1-0 i 2. division.

Vanløse er ganske vist nye i 2. division, men klubben fra udkanten af København har taget rækken med storm og blander sig allerede i toppen af gruppe 2.

Søndag eftermiddag kunne klubben kravle op på tredjepladsen, hvis det blev til sejr mod Avarta, der skulle forsøge at følge op på klubbens sejr over Marienlyst i runden forinden.

Og det gik altså godt for Vanløse - men det krævede tålmodighed for gæsterne i Espelunden. Først efter 73 minutter kom den forløsende scoring.

Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor hollandske Jack Castelijns kom først på bolden, og med hovedet fik han drejet bolden ind over stregen.

Jack Castelijns kravlede dermed op på fire sæsonscoringer, hvilket betyder, at hollænderen, som er i øvrigt er døv, fortsat er topscorer for klubben i denne sæson.

Avarta pressede i slutminutterne vildt og voldsomt på for en udligning, men Vanløse holdt stand og vandt kampen 1-0. Dermed er klubben på tredjepladsen efter otte runder.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 16. februar