LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vanløse fik ikke bidt fra sig mod Avarta

| 2. Division | 0 kommentarer
Vanløse fik ikke bidt fra sig mod Avarta
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
På en regnvåd Vanløse Idrætspark sluttede 2. divisions gruppe 2's store overraskelse Vanløse af med at spille 1-1 mod Avarta.

Siden i sommers hvor Vanløse rykkede op i 2. division, er det kun gået en vej for mandskabet fra hovedstadsforstaden, nemlig op.
 
Vanløse lå derfor godt til om oprykningspladserne i 2. divisions gruppe 2 før dagens sidste kamp i efteråret mod Avarta.
 
Og Jesper Holdts mandskab skulle starte som lyn og torden, da Vanløses Jack Castelijns efter bare 50 sekunder fik vendt på en tallerken i Avarta-feltet, og fra en nærmest stående position fik hollænderen smukt krøllet bolden ind ved fjerneste målhjørne.
 
Vanløse var klart spildominerende i første halvleg, men Avarta var ikke ufarlige i den anden ende.
 
Der kom dog ikke flere scoringer i første halvleg, og så kunne Vanløse varme sig over deres føring inde i omklædningsrummet.
 
Der skulle dog ikke gå længe i anden halvleg før de grønblusede gæster nåede frem til en udligning.
 
Et indlæg blev svunget ind fra højre, og mellem venner og fjender kom Emil Thomsen frem til indlægget og fik sendt bolden ind til 1-1.
 
Vanløse pressede på for at nuppe endnu en føring, men på trods af chancer og spilovertag rakte det ikke til mere end det ene point for 2. divisions gruppe 2's store overraskelse.
 
Vanløse overvintrer derfor med 27 point efter 16 kampe, og medmindre at AB henter en storsejr i morgendagens kamp mod Hellerup, er Vanløse sikret en tredjeplads.Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april