Luk

Var der straffe til Silkeborg? - bedøm selv

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

AGF - Silkeborg 1-1
Superligaen Grundspil
17' 1-0 Mustapha Bundu
70' 1-1 Rasmus Carstensen

Silkeborg appellerede for et straffespark imod AGF, men det er dog ikke noget som cheftræner Kent Nielsen vil bruge mere tid på, men var der egentlig straffespark? Se aktionen her og bedøm selv.

AGF og Silkeborg spillede fredag aften 1-1 i 3F Superligaen, men efter 18 minutter kom der stort drama på Ceres Park.

Ved stillingen 1-0 til hjemmeholdet kom Nicolai Poulsen nemlig i fokus, da bolden ramte hans arm i eget felt efter en duel med en Silkeborg-spiller.

Her blev der appelleret kraftigt fra Silkeborg-lejren, da de mente, at der skulle være et straffespark, men de fik ikke deres vilje.

Cheftræner Kent Nielsen gider dog ikke bruge mere tid på den slags situationer, fortæller han til TV3 Sport.

- Jeg er stoppet med at være meget frustreret over det. På nogle områder synes jeg, at det er godt, at der ikke bliver dømt straffe. Det er fuldstændig håbløst, at vi har fået nogle regler, hvor ikke-farlige muligheder kan give et straffe.

- Men der er også andre kampe, hvor den ville blive dømt. Jeg synes derfor ikke, at vi er kommet videre fra VAR, hvis det fortsat er et skøn. Det er dog ikke noget, som vi bruger tiden på.

Skulle Silkeborg have haft straffespark i situationen? Se hændelsen øverst i artiklen og bedøm selv.


Af Raymund Nelausen

26 kommentarer

FCK|Morfar 21:38          
vildt der ikke er straffe... slår de med en terning ude i var rummet ?
Silkeborg1994 21:42          
VAR spiller igen igen fallit.
Hvad hjælper det at forskellige dommere skal vurdere forskellige dommere?
Måske vi skal have forskellige dommere til at vurdere forskellige dommere, som så igen skal vurdere forskellige dommere???
Kuk kuk! Der jo ingen klar linje, så hvorfor overhovedet have VAR?
Måske det var bedre og ikke mindst billige at have en baglinjedommer i hver ende, istedet for 4 ekstra i et rum som slår sten-papir-saks om der er en forseelse eller ej??
bruger 130942 21:50          
Helt Crasy der ikke er straffespark der da den rammer Poulsens arm han vifter jo med den forstår simpelthen ikke de der hands regler
Jakobsen86 21:55          
Ja, de fik fuppet sig til et point i sidste uge og i aften fik de så reddet to point uden selv at gøre en aktiv indsats til sidst.
Mdeden 22:00          
Har snart ikke styr på hands reglerne, men synes da det er super godt at der ikke bliver dømt straffe der. I min optik skal der helst ikke gives straffe for noget som ingen indflydelse har. Ved godt reglerne ikke er sådan, men synes faktisk at det var bedre at man fik straffe for at fratage en målchance (som i flere andre sportsgrene), fremfor et frispark i feltet.

I den her situation ender bolden nærmest præcist samme sted selvom den berører NPs hånd. Kan godt forstå at nogle gerne vil have et straffespark efter at det blev fløjtet på VK sidste uge, men håber ikke folk mener at det er der fodbold skal være at sådanne situationer skal give straffe
Toon Toon! 22:13          
Ift. VAR så må I snart forstå, at VAR kun blander sig hvis det er en clear and obvious fejl. Hvis ikke det er clear and obvious, så står dommerens vurdering ved magt.

AGF blev i øvrigt snydt for et straffe i 2. halvleg, da vi rammer stolpen og målmanden kommer til skade. Der kunne vi have gjort det til 2-0.
Martinovic 22:22          
Ja, den skal give straffespark.

Kent Nielsen tager det dog meget cool.
Mandag 17. januar