Luk

VAR i fokus da Real Betis slog Osasuna

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Real Betis 1-3
La Liga
21' 0-1 Kike Hermoso
39' 1-1 Kike
81' 1-2 Juanmi
90' 1-3 Willian José

Real Betis sikrede sig torsdag aften en 3-1-sejr over Osasuna i La Liga, hvor de blev reddet af VAR, da et VAR-tjek godkendte den afgørende scoring i slutfasen.

Torsdag aften var der også La Liga på programmet, da Osasuna bød Real Betis op til dans på Estadio El Sadar.

Her var det dog gæsterne, som lagde bedst fra land, og efter 20 minutter fik Betis-spillerne også noget at fejre, da Kiko Hermoso var hurtigst over en løs bold i Osasuna-feltet.

Betis havde fået et frispark kort uden for feltet, men de valgte en kombination, hvor Aitor Ruibal fik bolden på højrekanten og smaskede et indlæg ind i boksen.

Her ramte den en Osasuna-spiller, men bolden endte dog fødderne af Hermoso, som sendte en flot flugter ind i netmaskerne til en 1-0-føring til Betis.

Betis formåede dog ikke at holde stillingen frem til pausen, da Kike Garcia skabte status quo i opgøret med seks minutter tilbage af første halvleg.

Her stod Garcia bag en genial detalje, da han modtog bolden på kanten af feltet. Her sendte han den videre med hælen til Roberto Torres, som straks lagde den tilbage til Garcia.

Her var Betis-defensiven splittet fuldstændig, og så kunne Garcia uden problemer bringe hjemmeholdet tilbage i kampen.

Gennem anden halvleg havde begge mandskaber muligheden for at bringe sig foran, men det var først ni minutter før tid, at der igen kom gang i måltavlen på Estadio El Sadar.

Her formåede Juanmi at blive den store helt, da han bragte Betis på 2-1 med et hovedstød tæt på mål, men glæden blev dog kort, da målet blev underkendt for en arm på bolden fra Sergio Canales, som lagde op til Juanmi.

Dermed var det blevet tid til VAR, som skulle tjekke situationen, og her blev det besluttet, at der ikke var sket noget ulovligt, og så kunne Betis-spillerne endelig fejre scoringen til 2-1.

Kampen endte 3-1, da William Jose i overtiden lukkede og slukkede opgøret på en omstilling, hvor han på fornemt vis chippede bolden over en fremadstormende Osasuna-keeper.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 19. oktober