Luk

Var kaptajn for U23: 31-årig får ny Werder-aftale

| Bundesliga | 4 kommentarer

Infoboks

Werder Bremen - Stuttgart
Bundesliga (06/12)
Oddset 2,55 3,60 2,60
bet365 2,62 3,40 2,55

Sidste års U23-kaptajn i Werder Bremen, Christian Gross, har skrevet under på en aftale med Werder Bremen efter sin forfremmelse i sommer.

Werder Bremen forfremmede i sommer den 31-årige defensive midtbanespiller Christian Gross fra klubbens andethold, U23-holdet, til at være en fast del af førsteholdstruppen, og torsdag har klubben belønnet den rutinerede midt med en ny aftale.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- ’Grosso’ har absolut fortjent denne forlængelse gennem sine præstationer. Sidste år var han kaptajn for de U23-professionelle, og siden har han været en integreret del af førsteholdet, siger Werder-direktør Frank Baumann.

Træner Florian Kohfeldt er også godt tilfreds med forlængelsen.

- Han gør sit arbejde hos os helt roligt og vi kan stole på ham. Han har et godt  afleveringsspil, er stærk i duellerne, og han er der, når du har brug  for ham. Han er en holdspiller, der altid er helt til rådighed for holdet, sigerr Kohfeldt.

Gross blev i løbet af sidste sæson en mere og mere integreret del af førsteholdet og  spillede således 17 kampe i sidste sæson, inden han i sommer altså officielt blev forfremmet til at være en del af truppen.

I denne sæson er det blevet til fire kampe.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november