Luk

Var rygtet til FCK: Anderlecht-svensker vil væk

| International | 8 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Helsingør
Træningskamp (20/01)
bet365 1,20 6,50 9,00

Anderlechts svenske angriber Isaac Kiese Thelin har tidligere været sat i forbindelse med FC København, og han vil gerne væk fra den belgiske klub denne vinter.

For et år siden blev FC København sat i forbindelse med Anderlecht-angriberen Isaac Kiese Thelin, og hans agent fortalte dengang B.T., at han godt kunne se det ske.

I stedet tog Thelin til Malmö FF på en lejeaftale, som nu udløber til vinter, og angriberen melder om interesse udefra.

- Malmö vil gerne beholde mig, men jeg ved intet konkret lige nu. Men jeg vil spille, og det er derfor, jeg forlod Belgien, siger Thelien til Het Laatste Nieuws.

- Vincent Kompany (Anderlecht-træner, red.) er velkommen til at ringe, så svarer jeg. Det samme gælder for andre klubber, der er interesserede. Jeg ved, der er interesse, men jeg er nødt til at træffe den rigtige beslutning.

28-årige Isaac Kiese Thelins aftale med Anderlecht løber til sommeren 2022.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

8 kommentarer

Jillionaire 10:22          
Jeg tror godt vi kunne bruge ham, måske som erstatning for Wilzcek. Det kan godt være Wilzcek har lavet 4-5 mål men han er ikke god for FCK, FCK skal bruge alle mand i opspillet og der passer han ikke ind - Derfor tror jeg Thelin vil være en god signing.

MEN, det er på kanterne vi mangler kvalitet..

Derudover så er løbet kørt denne sæson, MEDMINDRE at FCK får spillet sat sammen i landskamps pausen og kan lave en overraskelse de resterende 5 kampe i grundspillet som SKAL vindes.
Rundsaven 10:26          
Tror ikke du skal regne med de store investeringer i år. Tror bjelland og vores 34 wingbacks skal skæres ned for at få luft i budgettet .
Jillionaire 10:35          
@Rundsaven,
Haha ja helt enig ;) .. og så kan de jo i samme ombæring smide Fischer og Daramy oven i hatten ;) ..
RaSMuS. 10:49          
@Jillionaire

Hvis Thorup vil spille med en spidsangriber og to på siderne, hvor Fischer må formodes at ligge til venstre og Daramy og Biel på højre, så er der måske lidt tæt befolket på toppen med Wilczek, Wind og Thelin, når nu Thelin vil væk fra Anderlecht på grund af manglende spilletid.
Jillionaire 11:05          
@Rasmus,
Helt enig med dig, jeg skriver også at det kunne være fedt med Thelin i stedet for Wilczek (hvis det var muligt).. Kamil bidrager ikke med noget i opspillet :)

Jeg kan godt se Wilczek som en kæmpe aktiv hvis FCK får deres spil op og kører og deres kanter/backs kan bidrage med flere indlæg i boksen hvor Kamil er absolut den bedste i DK på sin plads - Efter N´doye er væk.
Heynstar 11:30          
Mine kodm
bpg100 13:01          
Er han ikke for ung til FCK, han er jo kun 28 år
Tirsdag 19. januar