LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Varane tror på at Real kan stoppe PSG

| Champions League | 17 kommentarer
Highlights: Vanvittig målfest mellem Betis og Real Madrid
Og pludselig er Real foran i en fantastisk underholdende kamp
Betis-comeback vender kampen fuldstændig og sætter Real under pres
Asensio header Real Madrid foran mod Betis
Highlights: Imponerende første halvleg sikrer Real Madrid storsejr mod Real Sociedad
Varane tror på at Real kan stoppe PSG
Foto: Getty Images
Det kommer til at kræve en koncentreret holdindsats, men Raphael Varane tror på, at Real Madrid kan stoppe Paris Saint-Germain.

Real Madrid og Paris Saint-Germain tørner senere på ugen sammen i Champions League, som vender tilbage og byder på sine første kampe i 2018.

Det bliver et brag mellem to fremragende hold, mener Real Madrid-stopperen Raphael Varane.

- PSG er et rigtig stærkt hold. Fodbold er en holdsport og efter min mening har de et formidabelt hold. Ligesom os kan de regne med nøglespillere, som kan gøre forskellen på vigtige tidpsunkter, siger forsvarsspilleren ifølge Marca.

- Vi skal alle forsvare sammen. Vi skal holde koncentrationen hele vejen og så vil vi sammen stoppe PSG.

Real Madrid spiller hjemme i den første af to kampe, som spilles på onsdag.

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

17 kommentarer

EfB 1924 14:34          
Det bliver et par fede kampe. Tror stadig Real Madrid går videre, de er altid gode i knockout runderne af CL.
Cool Chris 15:07          
Det sker ikke
Mr P. Ness 16:14          
Det kan Real godt, hvis de rammer dagen!
Er Ronaldo skarp (Benzema er det ikke), og rammer Modric samt Kroos dagen, så kan alt ske. Men så er der bagkæden... Og den har godt nok været usikker hele sæsonen.
Peter Nielsen 16:25          
At svine en anden person til, og derefter sige, "lad os stoppe nu, vi får begge sagt noget vi ikke mener" I selv samme tråd.... Var det så svært at redigere hvis du mente du var gået over stregen. Og hvad skrev Cool Cris som var så meget over stregen at han skulle stoppe op.

Du gik langt over stregen her imo... en undskyldning er på sin plads, samt en redigering/fjernelse af din tidligere post.
Lesrougeetbleu 16:41          
Lige meget hvem der går videre, så håber jeg det bliver nogen målrige kampe! Jeg hepper på PSG men al respekt til de forsvarende mestre. Hvis de spiller som de gjorde forleden bliver det sku svært. Glæder mig faktisk endnu mere til returkampen !! Den bliver for vild på Parc Des Princes !

Og til jer som ikke kan holde en god tone herinde: i burde skamme jer. Der er nogen som muligvis bliver stødt ved at læse jeres kommentare. Så hold lige tonen.
Determinator 16:54          
@Bruger et eller andet fuldstændigt irrelevant nummer, i er alle ens alligevel:
Hvor er jeg dog uendeligt træt af mennesker som dig, der slutter en sætning med et spørgsmålstegn. Det var ikke et spørgsmål du stillede! Kunne faceplante herfra og til jorden går under, det kommer næppe til at gøre en forskel. For slet ikke at sige det niveau du lige hævede debatten til.

Og så skal du slet ikke bede folk om at stoppe, når det er dig der tager den langt videre! Følte du noget personligt? Nå lille skat, har du ikke lært at håndtere den slags endnu? Man kan reagere, som dig, på sine følelser, eller man kan opføre sig som et rationelt menneske, der handler på baggrund af tanker.
bruger 165118 16:58          
@ Peter Nielsen, imo var det "cool Chris" der startede mudderkastningen. Visse ting kan og skal man ikke finde sig i, og det er på sin plads at sige fra når tingene bliver for meget. Hvem end du er "bruger 165119" har du inspireret mig til ikke at bukke under for autoriteter. Jeg vil nu gå ud og konfronter min far, og fortælle at jeg ikke længere vil moses i nougat-stjernen, hver 2. Søndag i advent.
Fredag 18. januar