LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Vardy: England er som Leicester

| VM | 7 kommentarer
Vardy: England er som Leicester
Foto: Getty Images

Den engelske VM-angriber Jamie Vardy melder om en god stemning fra den engelske VM-lejr, hvor spillerne kender deres roller, ligesom tilfældet var, da Leicester i 2016 vandt Premier League.


Der hersker som altid et tung pres på det engelske landshold forud for VM-slutrunden, der sparkes i gang senere torsdag.

Dette pres er ikke blevet mindre af, at det engelske landshold blandt andre er blevet parret med Tunesien og Panama, men Jamie Vardy frygter dog ikke, at den stærke gruppe igen skuffer fælt til en slutrunde.

- Vi er præcist, hvad Leicester var (i mesterskabssæsonen 2015-16, red.). Vi er meget tætte, kan joke med hinanden og have det sjovt til træning, siger Vardy på et pressemøde ifølge Sky Sports.

Den afslappede attitude er dog ikke ensbetydende med, at Vardy og co. tager det stille og roligt i den indledende fase af slutrunden.

- Vi har alle den samme vindermentalitet, og det skal vi vise, når vi er sammen.

- Vi er godt forberedte til den første kamp. Man kan diskutere vores resultater i en historisk sammenhæng, men vi er til stede, og vi er meget opsatte på at yde vores maksimale.

Selv er Vardy klar over, at han nødvendigvis ikke spiller samme rolle på landsholdet, som han gør i sin klub Leicester.

- Man kan kun have 11 spillere på banen, men det er vigtigt, at alle yder deres bedste til træning, og når man endelig får chancen, skal det udnyttes, siger Leicester-angriberen.

Gary Southgates tropper åbner på mandag imod Tunesien i den sene kamp, der spilles klokken 20.00. Tidligere på dagen mødes de to andre nationer i gruppe G, Belgien og Panama.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune
Onsdag 23. januar