Luk

Vardy sikrede Leicester sejren på straffespark

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Leicester - Wolverhampton 1-0
Premier League
15' 1-0 Jamie Vardy
39' 1-0 Jamie Vardy

Jamie Vardy scorede og brændte et straffespark, da Leicester slog Wolves med 1-0 på King Power Stadium.

På King Power Stadium udspillede der sig søndag eftermiddag en kamp om at nå førstepladsen for hjemmeholdet Leicester, der havde Kasper Schmeichel med fra start på mållinjen.

En plads som Premier Leagues førerhold krævede en sejr over gæsterne fra Wolves, som indtog en ottendeplads inden startfløjtet.

Førstepladsen nærmede sig for Leicester efter 15 minutter, da Jamie Vardy vekslede et straffespark for hånd på bolden til et sikkert åbningsmål.

Et skridt tættere på toppen af tabellen havde den engelske målræv chancen for at tage for Leicester efter 39 minutter, da James Justin blev nedlagt i feltet og sørgede for endnu et straffespark.

Rui Patricio kastede sig dog i den rigtige retning, og så måtte Jamie Vardy tage sig til hovedet, da han på riposten sendte bolden over målet.

Wolves havde intet modsvar til Leicesters offensiv i første halvleg, hvor gæsterne blot formåede at sende et enkelt skud på mål.

I anden halvleg fik Wolves spillet sig til flere chancer. Det var dog først efter 77 minutter, at Kasper Schmeichel for alvor blev testet, da Ruben Neves forgæves sendte bolden på mål fra nært hold.

Leicester kom ligesom Wolves heller ikke for alvor tæt på at score kampens andet mål, og Harvey Barnes mistimede forsøg fra det lille felt efter 83 minutter, hvor han sendte bolden et godt stykke over målet, var det tætteste, værterne kom.

Derfor kunne Leicester efter slutfløjtet juble over en 1-0-sejr og de tre point.


Af Lasse Rene
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar